105

Анонимен

преди 3 години

До Българин"Абе петолъчник, я сравни колко гориво харчи F-16 и колко руския самовар?"F-16 е проеклтиран като лек ендоместен изтребител, евтин заместител на многофункционалнищя F-15.Се едно да казваш че минито е по-добър от джипа щото е по-лек.

104

Анонимен

преди 3 години

И както се очакваше...Сделано в СССР......

103

Анонимен

преди 3 години

За Ф-16. По-добър ли е от МиГ-29, видя се в Сърбия. Победиха, когато 6 Ф-ки нападнаха ЕДИН МиГ-29, водени от АУАКС! Някой да е изненадан от резултата?При 1:1 резултатът ще е друг!

102

Анонимен

преди 3 години

Русия води с няколко обиколки във военната сфера. Щом започнаха да правят суперточни снайперски винтовки и великолепни пистолети, неща които им убягваха преди.Но най-важно е задприкладното устройство! Синеоките соколета ще размажат всеки агресор!

101

Анонимен

преди 3 години

нормално е при евентуален конфликт между сили които могат да си го позволят сателитите ще са първа цел.

100

Анонимен

преди 3 години

До *** Ти си последният *** - в Русия тази дреха не се носи! Я ми кажи, сине майчин, какво руско продават в България? Виждам само емайлирави съдове и нес-кафе от цикория в БИЛЛА. И водка, разбира се!Имам руски кристал, лен, инструменти, диамантови пилички, часовнкарски инструменти, часовници.

99

червен

преди 3 години

До Българинв съвременния въздушен бой и при наличието на съвременните ПВО-средства един самолет ще излети максимум 3 пъти и ще кацне само 2 пъти, защо ти е тогава ?скъп самолет

98

Българин

преди 3 години

До БобиАбе петолъчник, я сравни колко гориво харчи F-16 и колко руския самовар?А, и сравни колко летателни часове тоже. Предварително благодаря!

97

хамериканец

преди 3 години

До Анонимен Наистина руските марки са реномирани, даже най-реномираните! Гледам избиват се по света за тях...***

96

ватник

преди 3 години

До Анонимен Колегата с колата не е прав. По скоро ушанката едно копче не може да направи като хората. Я ми кажи като си селско тарикатче, колко и какви руски вещи използуваш в къщи - в бита? А на работата? ...***

95

F16,5

преди 3 години

До До анонимен 100Груьо, коментираш нещо,което изобщо не разбираш.

94

ушанка

преди 3 години

До До анонимен 100Защо говориш глупости да си се подиграват запознатите с темата!??

93

До анонимен 100

преди 3 години

Бедно промито мозъче! Купихме един остарял самолет, за който ви излъгаха, че е много модерен. Ф-16 по принцип е добър самолет, но е от друга епоха. Въпросният "блок 70", официално "блок 70-72" най-накрая е снабден с радар, какъвто имат всички модерни самолети, от Су-30 до Су 57, Юрофайтър "Тайфун", Рафал и китайските. Един Су-35 по боева мощ се равнява на 4 Ф-ки!Радев се пише с главна буква! Твоето е простащина! Впрочем, той е превъзходен пилот - ас! *** мислят да го уплашат! А той е мъж

92

НЕЩО СЛОЖНО

преди 3 години

Рашките направиха рекорд за доставка до международната станция - 3 часа и 18 минути.Ето нещо сложно.Явно хамерите страх ги тресе да не останата слепи (без спътници) в още по-сложен конфликт със рашките и катайците.

91

Хили лайкли

преди 3 години

"има доказателства" които ги няма наяве...Знаеме ги тия.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Румънците си купиха Ф-16 от американците, а сега гонят руснаците със съветските самолети Миг-21. Имали 50 броя Миг-21.Ще ги обвинят в превишаване правата при самоотбрана ако ползват Ф16 срещу руските бракми.М/у другото превишаване правата при самоотбрана е преписано в нашата конституция от руската.

89

Анонимен

преди 3 години

До БобиА иначе Процесори за компютри вече 5 години серийно пускат. РЖД - Руското БДЖ закупи 15000 компа с 100% руски чркалаци за своите касови системиЪъъъъ 15000 компа хахахаха много бе хахахаха

88

Анонимен

преди 3 години

Румънците си купиха Ф-16 от американците, а сега гонят руснаците със съветските самолети Миг-21. Имали 50 броя Миг-21. Пазят си новите самолети ф-16 за военни паради и шоупрограми.Много скъпо им вземат брадърите им американци.

87

Анонимен

преди 3 години

Искаха Междузвездни войни. Рейгън лъжеше и плашеше Съветския съюз. Само бананови държави плашат със самолетоносачи и ГПС оръжия.

86

Анонимен

преди 3 години

Купихме Ф16/70 защото са добри машини и разполагат с целия набор въоръжение по стандартите на НАТО и са нови! Цената за вторите 8 е по ниска от тази, която заплатихме сега, така е при всеки уважаващ себе си производител! Спекулациите по въпроса с Ф овете не прави чест нито на радев, нито на който и да било, захванал се да манипулира темата. Въпроса е в това че страна като нашата вече повече от десетилетие член на НАТО е нормално да се въоръжава от своите съюзници, не от евентуалните противници.