68

Анонимен

преди 3 години

ТОЙ НЕ Е бил ГЕЙС ТОЙ И СЕГА Е ТАКЪВ

67

Анонимен

преди 3 години

Лъже, като дърт американец. И следи всичко и всички чрез Windows. Има специална програма, която следи потребителите на Win 10 и ги селектира, като абсолютни ***. Същото прави Google c Andtoid от версия 4.1 нагоре. Спукана ви е работата.

66

Аранжировки

преди 3 години

Ако кажа истината , трябва да те убия! Човекът е хуманист, не иска да убива, само да спечели още милиарди...

65

филмиран

преди 3 години

"Kill Bill" е голем тарикат

64

Анонимен

преди 3 години

Че какво друго да каже? Че е виновен и всичко е истина ?

63

До 62 1000

преди 3 години

Колко момичета и жени от вашия род са ваксинирани с ваксината против човешкия папилома вирус, тоест против рак на шийката на матката с CERVARIX или GARDASIL ?! Какви са ти наблюденията относно тяхното здраве ?

62

мспи

преди 3 години

Може ли вякой да обядни - какво е това "милиардер филантроп"?! Това са две взаимно изключващи се думи от типа на дървено желязо, суха вода, добър евреин...

61

Анонимен

преди 3 години

На 07.06.2020 г. безпрецедентно лекари и учени от 25 държави начело със САЩ, Германия, Франция, Австрия, Белгия, Швейцария, Италия, Холандия, Унгария, Испания, Русия, Индия и други основаха Международния медико-биологичен комитет. В Резолюция комитетът обяви ваксините прилагани по света за недоказано ефективни и най-вече опасни за човешкото здраве.

60

Анонимен

преди 3 години

Тръмп спря финансирането на СЗО и на Федералния център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) заради липса на достатъчно изследвания и сигурност на ваксините в последните 32 г. А това са медицински опити с хора, които се категоризират от Нюрнбергския кодекс като престъпления срещу човечеството. През последните 32 г не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините на СЗО са преминали проверка за качество и безопасност. Вероятно ваксините са се внедрявали с измама.

59

1000

преди 3 години

Коментарите тук за микровълновите 5G, ваксините против HPV, които убивали стотици хиляди жени, сатанизъм и други подобни глупости показват, че Бил Гейтс се е изразил доста сдържано. Хубавото на Интернет е, че всеки може да чете. Лошото е, че всеки може да пише.

58

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс не дава и цент за благотворителната фондация която се води негова. Кога ще го разберете?! Парите са на Ротшилд. Той е само параван и рекламно лице.

57

Анонимен

преди 3 години

Той стои зад идващите ваксини. Дали е ковид или мовид, него не го интересува.

56

Анонимен

преди 3 години

Кредото на маооумника, 5G убива, ще ни чипират, вирОЗ нема, Ана Никол Смит е девствена, Елвис е жив, земята е плоска, Бойко е умен и т.н. и т.н.

55

Анонимен

преди 3 години

"Това е лоша комбинация от пандемия, социалните медии и хора, които търсят много просто обяснение", каза основателят на "Майкрософт".ХА-ХА-ХАКазва ви истината в прав текст!!Понеже сте проссти ще поясня."Хора които търсят много просто обяснение" е ОЗНАЧАВА ...... "Прости хора".Няма как да не се съглася с този умен човек.Проблема е чемнозинството човеци спадат към тази група което пък автоматично води до извода че човечеството не го чака нищо добро.

54

Анонимен

преди 3 години

Ваксината против рак на шийката на матката е разработена и се спонсорира за разпространение от фондацията на Бил Гейтс.Прилагат се два вида - CERVARIX и GARDASIL.

53

опа

преди 3 години

Идете в затвора и питайте всички осъдени дали са виновни. Бас държа, че всичките са невинни ако тях питате. Що го питат тоя дали е виновен или не. Гледайте резултатите.

52

Див Петел

преди 3 години

Били, знаем те, не се прави!

51

Анонимен

преди 3 години

Всяка година от ваксината срещу рак на шийката на матката умират стотици хиляди момичетата и жени по света.

50

Анонимен

преди 3 години

5G няма да е само заради чипове и следене. Темата е много по-обширна. Това което Мъск пусна в небето, не са сателити а холограмни проектори. Операцията се казва Project Blue Beam. Ще се инсценира фашлива атака от извънземни с Нло на ЦРУ. Във ваксината няма да има чип, а нано-трансмитери, които се свързват директно с невроните и служат за предаване на информация директно към мозъка чрез 5G. Технологията се нарича Voice to skull. Всеки може да прочете в нета.

49

Анонимен

преди 3 години

Продавам чугунeни шапки срещу 5G мрежи !