16

До 15 бг

преди 3 години

Много просто. Хората, които едвам завършват училище стават мини с три

15

бг

преди 3 години

Ананиев и хабер си няма що е то здравеопазване....и никога не е имал.А как е стигнал до министърски пост.........?!?!?!

14

ля ля

преди 3 години

а тези платени доценти срамно изкарват парички на гърба на нашата нация! и как стават доценти днес :) - пълно е с такива вече в герб мнногознайковци!сладури!

13

Анонимен

преди 3 години

Е, повече от очевидно е, че Ананиев не се справи с епидемията и едно от доказателствата е скока в броя на заразените и починалите в последния месец и половина.

12

ля ля

преди 3 години

ако си интелигентен човек ще разбереш че тази пионки там на шахматната дъска играят една игра за запазване на всластта само и само да продължат с кражбите и ограбването пък то го знаят че няма да го бъде отново ако има нови избори да участват!

11

ЛАЗО

преди 3 години

Когато свикнеш да не правиш нищо,в което и министерство да си,пак си оставаш НИЩО.НИЩО,ЧЕ И НУЛА!Посетил и министерството на финансите,да провери пазят ли му стола!

10

Gost

преди 3 години

Ананиев добре усвои пари и сега ще ги преразпредели. Тоя вън от политиката. Крадлив пенсионер! Махнаха Владко племенника и тоя веднага запуши теча!

9

Анонимен

преди 3 години

Абе Ананиев дали има Чекмедже,па макар било и малко?

8

Емо

преди 3 години

БРАВО СПАСКОВ.,АНАНИЕВ СЕ СПРАВИ С КРИЗАТА,КАТО КУЧЕТО НА НИВАТА!УСПЯ,ЗАЩОТО НИ ВНЕСЕ МАСКИ,АПАРАТУРА И *** НА ТРОЙНО ЗАВИШЕНА ЦЕНА ОТ КИТАЙ!ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПО НЕЩО ЗА ДЖОБА!

7

Анонимен

преди 3 години

Пълен батак и хаос в здравеопазването,неадекватни мерки по време на пандемията,положението с Kovid-19 от ден на ден става все по зле,и след всичко това да се изтъпаниш и да заявиш"ананиев се справи с кризата " граничи гьон суратлък!

6

Сат Н

преди 3 години

С какво се е справил, у нас изобщо не е имало епидемия? Носим маски за тоя, дето клати гората.

5

Анонимен

преди 3 години

Как Ананиев се е справил с ковид-кризата,като в момента положението на България е може би най зле в цяла Европа?

4

doz.

преди 3 години

ne se spravi s nichto. xaos na vsekade. sega i finansiite ste opravi. da se pensionira po-dobre.

3

Анонимен

преди 3 години

"Доц. Спасков: Ананиев се справи с кризата от COVID-19"Взе поредица от неадекватни решения, затвори държавата при десет заразени и я отвори по време на бума на заразата. Ако това е справяне, аз съм космонавт.

2

Shark

преди 3 години

Сега като започне и въвъ финансите да прави както в здравеопазването и ще стане мазало. Днес ще дава едни пари, утре няма вече да ги дава, в други ден ще даде, ама не толкова, накрая пак ще е като в началото. Също както с карантината - има карантина, няма карантина, затварям дискотеки - отварям дискотеки..... същата идиотщина ще е. Мазане очите на хората, дано да не се подведат!

1

Анонимен

преди 3 години

Никакъв виръс не е имало, не знам с какво се е справил Ананиев.