25

Рашо

преди 3 години

Ако мене се опитат да ме вкарат в джамия и ми кажат че това е църква не бих влязъл защото не искам да ме правят на ***. А тия *** ци, пристигат от цяла турция за да се набутат в "Св. София", само защото Ердо им е казал че вече е джамия. Матрял бате.

24

ГЕРБ forever

преди 3 години

Св.София дали ще е със статут на джамия или църква не бива да ни притеснява,важно е че е храм в който се прославя Бога.Той има много имена и дали човеците го наричат Аллах,Саваот или Йехова,все става дума за Великия Творец на Вселената.

23

Анонимен

преди 3 години

Този откачалник живей в комплексите си , както и тълпата след него .Дотам стигат да се кланят в християнски храм пред християнски икони.Каквото и да правите Света София и Партенон няма да имате никога .

22

Анонимен

преди 3 години

У гръцко, близките 100 години няма да влезе анадолец! Ако им хлацнем и ние вратата, ще заобикалят от Африка. Ердоган с всеки изминал ден си стяга примката около врата. Те кюрдите ще ги оправят...

21

Анонимен

преди 3 години

Премахване на двойното гражданство с Турция.

20

Анонимен

преди 3 години

До Привет от АнкараТова е много хубаво наситина,но отслужването на религиозни мюсюлмански литургии в православна църква е поругателство и ерес. Това е обидно.

19

Анонимен

преди 3 години

Дайте и ние да напарвим някоя джамия в БГ по същия начин на църква. Тиквите си мълчат естествено,те не са бг и православни.

18

Дада

преди 3 години

Чий го дирят християни в монголски страна само не разбрах?

17

Анонимен

преди 3 години

Отишли са да се надупят на Бог.

16

Привет от Анкара

преди 3 години

До Българка; Не сте права госпожо/це.В Истанбул можете да посетите Св.София и като джамия.Сега няма да плащате 50 турски лири зо вход и ще влезете безплатно,ще видите абсолютно всичко което са видели и предшественниците ви.В Истанбул ще видите чудесни църкви,примерно българската желязна църква-Св.Стефан реставрирана с помоща на турската държава с 12 милиона турски лири,Патриаршията и много други църкви,манастира Св.Георги на Бюгюк ада и т.н.Нищо не е разрушено,само си смени предназначението си.

15

Божидар Петков

преди 3 години

За това Бойко днес го е нямало в пленарна зала... Бързал е още в ранни зори, да хване началото на молитвата!Сигурно вече се е обрязал.

14

Анонимен

преди 3 години

Бойко, къде си бе? Видя ли си приятеля сега? Кажи му аго, за да му стане драго. Нали така каза? Ти си национален предател!

13

Анонимен

преди 3 години

Тоз друг лудКО цял истанбул пълно с джамий отиде паметмика да го прави джамия.КУКУРИГО какво постигна си омразата на хората,нищо друго избиване на комплекси.

12

Кръстника

преди 3 години

Има само един БОГ казват мюсюлманите и са прави. Техният е копие на християнския, затова и могат да се молят в църкви. това е хубава първа крачка към осъзнаването им.

11

Анонимен

преди 3 години

Учих в Пловдив до джамията ми беше училището и в час по български език трябваше да затваряме прозорците и това даже не помагаше, за да не слушаме виенето и лая от джамията и да можем да учим. Та толкова пи темата за толерантността. За благодарност виждате турците как ни се отплащат...

10

Shark

преди 3 години

Да бъде затворена джамията в София. И тази в Пловдив също. Не съм толерантен! Няма и да бъда! И не желая когато се разхождам в Пловдив онова там да вие като койот! И няма да стъпя повече в Истанбул, ходих веднъж, дотук бях.

9

Анонимен

преди 3 години

Маските паднаха! Самото действие на турция означава обявяване на война на християнския свят. Оттук нататък всякакви приказки за толерантност към мюсюлманите губят всякаква стойност и будят само смях и съжаление! Оттук нататък Европа и Русия трябва да се готвят за война. И оттук нататък започва края на турция, защото вече всичко маски паднаха. Даже заблудените западноевропейци прогледнаха.

8

Анонимен

преди 3 години

Хвърлете в джамията свинска глава и турчин няма да стъпи там. Така направиха в една джамия, докато я строяха един човек хвърли свинска глава вътре и турците зарязаха строежа и повече бе искат да стъпят там. Това е решението.

7

Анонимен

преди 3 години

Турците си показаха характера и света ги видя вече какви са. Не че не ги знаехме що за стока са, всички ги мразят, защото те нямат елементарно възпитание и уважение към другите народи, но вече всички ги разбраха какви са. Затова и ще страдат.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако тоя злобюл с гипсираната глава на снимката е жена му, нищо чудно, че съвсем е изпeркал.