302

Джедай Мастър

преди 3 години

Разделението на властите е принцип на правовата държава, първоначално измислен от Шарл Монтескьо през 16-ти век. Абсолютно е ясно, че за олигархията на Тиквата, пеевски и доган разделението на властите е недопустимо.

301

Тъжно

преди 3 години

Толкова са захапали куката, че няма откачане.Какво ли не прави далаверата.

300

Анонимен

преди 3 години

Народното събрание трябва да се краси от "Задруга на крадците", вместо "Съединението прави силата", което също е частично вярно в техния случай.

299

Анонимен

преди 3 години

Исторически известно е,че грозната жена не може дори да иска, да е толерантна към заобиколяващия нейн свят.Специално тази на трибуната,я мразя преди да съм я видял.Тя е от големия калабалък от фусти на Боко. Много нискообразовани фльорци, днес обитават МС и НС!Справка,кърджалийската проста п...а,както каза г-н Борисов.

298

Анонимен

преди 3 години

Радев е гледал много партизански филми. С него диалог не може да се води, той е свикнал само или да командва или да го командват. За Президента личните интереси стоят пред тези на хората. Речите му уникално безсмислени. Насъсква хората ама отговорност не иска да поеме. Да плюеш е най-лесно.

297

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев.....................100 % !!!!!

296

Анонимен

преди 3 години

Оставка затвор и да идват нормалните българи

295

Анонимен

преди 3 години

До 328 няма да стане винаги ще сме със САЩ

294

Анонимен

преди 3 години

До 318 преиер ще е нладия премиер с харема безпартиен

293

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са такива ***,че даже не се вслушват в изявленията на Г-н Радев,който казва мутрите вън,оставка и честни предсрочни Парламентарни избори,каква Президентска република им се привижда

292

Анонимен

преди 3 години

До 256 младия премиер с харема безпартиен

291

Националист

преди 3 години

Борисов, тази вечер провокатори-протестъри посегнаха на депутата ти Дариткова !!! Ейййй, Борисов, какво правиш, нали беше каратист, мъжага ? Не смееш вече да защитиш дори жените-герберки !!! Страх ли те е ? Май ти взе страха Фигуранта ! Направо те е обезличил !!! Смешен стана пред цяла Европа - един Фигурант те смачка !

290

Обикновен българин

преди 3 години

Ако аз , обикновения българин ,отивайки на работа, стъпя на улицата на място без пешеходна пътека, полицая ме глобява и може да ме арестува. А протестиращите отр.епки безнаказано и нагло ми спират колата, не ми дават да се прибера в къщи или да отида на работа ??? Чакай бе, кои са тия нехранимайковци и с какво имат привилегии пред работническата класа ? Защото са внуци на комунистическите лордове ли ???

289

Доктор

преди 3 години

Дариткова, изтървахте положението! Фигурантът ви на.е.ба , защото сте прости и кухи ***! Позволихте да си вее простотията , сега ще му берете б.о.к.л.у.ц.и.т.е ! Показахте , че не можете да управлявате сериозно! Къде ви е ДАНС. Полиция... ? Защо не са арестувани подстрекателите на протести, които спъват работата на милиони работещи и непротестиращи българи ?

288

Националист

преди 3 години

Къде е Борисов да обясни кой управлява държавата ? Като гледаме новините , излиза , че Фигуранта управлява България ! каквото изсъска на площада, такова правят протестиращите, полицията, службите !!! Ако наистина Фигуранта е станал сйбия на България, Борисов да даде изявление за това ! Да знаем да си теглим спестяванията , защото първо тях ще ни вземат !!! Бързайте да се спасявате ,хора !!! Задава се ужасът на диктатурата и безвремието! Живяхме в такова 50 г. !!!

287

Анонимен

преди 3 години

Ако турците имат Кемал Ататюрк, който направи от Турция светска държава, то на нас за да излезем от мафиотската паяжина ни трябва Румен Радев.А на него му трябва верни генерали и офицери, професори и учители от нашите университети и училища, журналисти от тв, радио и интернет и не на последно място Парламент и служби за сигурност.

286

Анонимен

преди 3 години

Не се поддавам на провокациите на обединителя. Криминалета и хулигани го подкрепят. Време е да се приложат ч л.95 НК и чл. 103 от КТБ.

285

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази България и Русия!!!!

284

Анонимен

преди 3 години

България + Русия = Братски народи и държави завинаги!!!

283

Анонимен

преди 3 години

България - вън от НАТО и ЕС!!!!