253

Анонимен

преди 3 години

Ами като не си е сменил мнението, каква новина е.Дали е започнал да носи отговорност за човешкото здраве , този чвор,че само ни го навирате .

252

Дани

преди 3 години

Най-вече да се спре с лечението по телефона,това не е нито човешко,нито граничи с нормално отношение

251

Анонимен

преди 3 години

Нали за това надписваха толкова бройките *** пр о ста Жули .. за да затворят Гърция белкем някой иде на бетономорието ... само че по типичному от много акъл си прецакаха и малкото резервации от чужбина в резултат тъпите мутри муахахаха

250

Анонимен

преди 3 години

Българинът няма да повярва в заразата докато не види трупове да се търкалят по улиците

249

Жули

преди 3 години

Според Мангъра не сме развъдник, но половин Европа въведе карантина за българи. Току що и Италия въведе. Италия дето пострада толкова много сега се пази от нас, но Мангъра си знае неговото си. Не се спря да дава интервюта и да определя родителите ни за сухи съчки дето не си заслужават да ги пазим. Дискотеките са ни по-важни.

248

Сат Н

преди 3 години

Вирус НЯМА, драги зрители! И няма как да го има - вие сами го доказвате с думите си.

247

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ВИРУС ОФЦЕ!!. Всички държави регистрират заразани, за да получават пари от ЕС!! И САЩ, Русия, Бразилия, Китай регистрират заразени, само и само да получат пари от Европа!!

246

Добре де

преди 3 години

Не мога да разбера само за майтапа ли му давате трибуна на този човек? Освен някоя и друга плеймейтка не знам нормален гражданин да му вярва. Все едно да питате Маг Светлина.

245

Смешник

преди 3 години

Вече и аз не му вярвам на този. Днес Италия затвори границите си за нас. Имам роднини в Холандия, които имаха планове да дойдат до България за две седмици, но се отказаха заради карантината наложена от холандците. Лично аз трябва да отида до Италия септември месец само за няколко дена, с тази карантина нещата ми се усложняват, дано да падне до тогава. Предлагам Мангъров за външен министър, да убеди другите държави, че няма огнище у нас, то така под носа си и аз мога да си дрънкам глупости.

244

Reptile

преди 3 години

Аве, доц - ***, като от СЗО ни обявяват за огнище, като туризма СПРЕ, каква е ползата от слабоумните ти заклинания, че вирус НЯМА?!А, да, пак Бойко ще е виновен...

243

Протестиращ

преди 3 години

Вирус няма!!!! Всичко е една голяма измама за да могат гербаджийте да лапат пари от Европа!! А заболелите всъщност са облъчени от 5G радиация, която правителството на Борисов разпръсква сред населението посредством противозаконните НПО та!! #ОставкаСъдЗатвор

242

Анонимен

преди 3 години

Слушайте Мангъра,че пак ще дремете по КПП-тата с фалшиви декларации в ръка.Който иска да си седи в къщи може и със скафандър.Никой не забранява.

241

Анонимен

преди 3 години

а защо красавицата (без ирония) от В. Търново мълчи още??

240

МD

преди 3 години

В САЩ ежедневно положителни са пробите средно на 2-3 на 100 от тестваните, а у нас положителни са между 7 и 10 на 100. А Мангър?

239

ХА ХА ХА

преди 3 години

Когато статистиката говори -дори Мангъров тябва да мълчи

238

Анонимен

преди 3 години

До 268А ти бил ли си в отделение с коронавирусни? Коремния хирург Мутафчийски дали е бил в отделение с коронавирусни?

237

онзи

преди 3 години

Другите държави ни затварят за да ни притискат и ние да затегнем мерките. Ковида е измама на Световния елит от банкстери.

236

Анонимен

преди 3 години

Само едно ми е интересно: След като обикаля ТВ и радио-студиа, дали Мангъров изобщо се е вясвал в отделение, където лекуват болни от коронавирус? Диагностицирал ли е, назначавал ли е някакъв вид лечение (на усложненията), борил ли се е за човешки живот? Или така си ги приказва на ангро?

235

Анонимен

преди 3 години

Като не семе огнище на зараза защо другите държави ни затварят?

234

Анонимен

преди 3 години

Не сме ама, една камара държави не ни пускат. Време е да се занимаваш със събиране на метали от кофите както голяма част от етноса ти. Лекар... Не е за теб