18

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Пичове, ако Прокуратурата е на ГЕРБ за да се правя с неудобните, то Съдът е на ДПС;))) Нищо лично ви казва Доган, но ние сме либерали и членуваме в еуропският либерален алианс. А там нещата са така, ку имаш кинти и си платиш, нема значение къв си, оправдателна присъда;))) Абе, вие, какво си мислете? Ламята има няколко глави, едната се вижда, но другата е скрита някъде в "Росенец";)))

17

Анонимен

преди 3 години

Така е накрая всичко опира до съда и там "изненадващо" отсъжда. И който се захване да махне корумпираните съдии и почват протести анархии и прочее. Въобще никой не говори за съдиите.

16

Анонимен

преди 3 години

Е нали хвалехте Гешев, вижда се че нищо не е свършил само вдига пушилка и се заяжда политически. Падна и тая опорка на гербавите че гешефтаря на тиквата се оправял с олигархията. Оставка!

15

Анонимен

преди 3 години

Що за държава е това? Доскоро не вярвах, че се управлява от мутри. Съветвам младите да емигрират! И не само те. Тук шепа несменяеми се подиграват на седем милиона българи, по-голямата част от които съвестни данъкоплатци. И как спят спокойно се чудя.

14

Анонимен

преди 3 години

Айде почна се. Докато младежта опъва пешкири по жълтите павета и мята тоалетна хартия по държавата мутри..те почнаха да се завръщат без даже да дочакат техните хора да гепят властта.

13

Още по-възмутен

преди 3 години

То си е така на тази територия. Как се вади бурен 30 години раснал в плодородна и наторена с много лъжи и омраза почва. Тук го бутнеш, там го бутнеш - скършиш няколко листа. Не е лесно. Много пот трябва. Дано Гешев да се справи - много преди него не успяха или се отказаха. Обаче, ако им направи света тесен то пак е нещо. Нали видя какво стана в Румъния. Онова момиче едвам го спасиха в Брюксел.

12

Само Герб

преди 3 години

Божков, скоро лично пипона ще го награди с орден Стара планина. А Гешев ще му връчи букет и извинение!

11

Bg izmet

преди 3 години

ТАМ ЩЕ ПОЧИВАТ ТЕЗИ ДЕТО СА ГИ ОСВОБОДИЛИ.СКРИТИ ВЛАСТИ И УБИЙЦИ

10

Анонимен

преди 3 години

Тия са за Алкатраз направо не за каваците.И да вземат и другите с тях

9

Анонимен

преди 3 години

Eто че са напразни крясъците на демократителеви и деснипротив страшния Гешев,добър е българският съд,човеколюбив.Оневини Прокпиев и КО,намали гаранцията на сума равна на джобните пари за ден на Бобокови,сега връща плажа на Баневи.Спокойно друзя,българският съд всички ще оправдае и ще ги освободи,виж ако сте украли кокошка нема прошка.Както казваше Борисовние ги хващаме те ги пускат,сега и Гешев така може да каже.Спете спокойно бандюги,да му мислим ние плебеите с таковаправосъдие.

8

Анонимен

преди 3 години

Ей браво ве ...

7

Гешеф! Ей

преди 3 години

Гешеф! здраво дръж бе човек. Казах ти че са много лъзгави. Казват че Капоне го хванали за неплатени данъци. Тея няма как всичко да са платили. Що имот заграбиха. Виж някоя барачка някъде, ако са забравили да платят. Че много са ми златни - позлатени и супер нагли.

6

Ф.С.В.

преди 3 години

Държавата в Която всеки Богат може да Ви убие и на другият ден да е Свободен!! Страшно е да се живее в такава Държава!!

5

Анонимен

преди 3 години

Запор веднага, за да не го продадат на друг мафиот. Конфискация.

4

Анонимен

преди 3 години

Неслучайно хората протестират срещу мутрите и подчиненият им съд.

3

Каскета

преди 3 години

Продължавам да не разбирам защо ми искате оставката.

2

Ф.С.В.

преди 3 години

питайте Каскетов и Властта -Къде са Баневи и Арабаджиеви -мога да ви кажа -че вече почти не са в Затвора!!! Платиха си на Мафията и вече са ВЪН!!

1

Анонимен

преди 3 години

Е те толкова си могат гербавите. Видяхте ли им големите приказки?