11

Анонимен

преди 3 години

Егати експертите! Пак на Фандъка хора! Я да използва силата на държавата и да налага глоби на фирмата докато допусне оправяне на лифта! Кви са тия частници в защитена територия?

10

Мирела

преди 3 години

Ох, къде ги тия експерти...От толкова експерти сме на тоя хал в тая държава. Много баби, хилаво бебе, е казал народът. Тоест работа трябва да се върши, щото само с експертни оценки лифт няма да се направи сам.

9

Анонимен

преди 3 години

Герберастите щели да направят лифт от княжево до белчин, като голяма част от трасето на лифта, ще е успоредно на драгалевския плавателен канал. Сега търсят консултанти на хонорар до петдесет хиляди лева,за да може да се заобиколи закона за обществените поръчки и задължително с 60 процента кешбек. Така се работи, така се пълнят нощни шкафчинца.

8

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, браво.

7

Анонимен

преди 3 години

Браво, г-жо Фандъкова! Всички лифтове трябва да се възстановят. Витоша е на хората и за хората.

6

Анонимен

преди 3 години

е няма ли някой да го направи ей така полза роду, група студенти биха го направили за по-малка сума и това ще е голяма реклама за тях. И експертизата ще им е безкористна. Давайте шанс на младите да се развиват и да остават тук.

5

Анонимен

преди 3 години

До Данче 4И до твойто чекмедже ще се доберем!Да не можеш да сЪ храниш после 3 месеца, мерси!

4

Данче

преди 3 години

И до твойто чекмедже ще се доберем!

3

Анонимен

преди 3 години

Другарката Фъндъкова е получила много адекватна експертиза от най-голямите световно известни производители на въжени лифтове, които не приемат побългаряването на лифтовата сигурност и в крайна сметка биха завели жалба и до ЕС съдилищата! В случая другарката Фъндъкова (бивша БКП_Лайнювкааа) ще окендззааа пулта като Румен СМекия!

2

вън Цеко от Алеко!

преди 3 години

Ей не се наядоха тая самоковска сeлянkа и тартора и от Банкя. Подариха лифтовете на ортака си Цеко и сега крадат още 50 бона пари на данъкоплатците да ги дадат на някоя калинка с фирма.

1

Анонимен

преди 3 години

Направо да почват да го ремонтират ! Каква е тая експертиза бе за 50 Хил лв??? -хартииии