52

до к.44

преди 3 години

Не трябва ли да се ликвидират звената СпП, СпС - СНС и АСНС - и КПКОНПИ? Това са безотчетни и неконтролируеми институции, създадени като сопа, с която премиерът удря тези заемащи високи постове лица или бизнесмени с примамлив/печеливш бизнес. Само че премиерът не се усеща, че след управлението следва рязък спад надолу и нищо чудно заемите да бъдат върнати с "връх". А и самите служители в тези институции би трябвало да се безпокоят за "после".

51

Анонимен

преди 3 години

Божее, КС не обръщат внимание на факта, че гл.прокурор работи със спецпрокурорите и спецсъда.Тези "спец"-ове се отличават с това, че ако те покажат "отгоре" за жертва, СпП с разрешение на СпС (не обикновен съдия, а СпС) те поемат,тикват те в ареста и оттам 8 месеци излизане няма. Сетне щафетата се поема от спецсъда и 10 години затвор не ти мърдат. Нека обикновен прокурор напише обвинения срещу ИГ! Акулите от СпП и СпС ще го изядат! КС или са наивници, или по-скоро се подиграват с БГ правосъдието

50

Анонимен

преди 3 години

Все някой ще го захапе, а пусне ли кръв, ще го изядът.

49

Анонимен

преди 3 години

Народът разследва най-добре...! Присъди пак той най -справедливи дава

48

Странджата

преди 3 години

На площада тълпата си е тълпа. Естествено че водачи ще бъдат тарикатите

47

Каскетчо

преди 3 години

А некой ме е зараследвал, а съм го командировал в Тутракан. И заплатата му ще орежа! А пред вратата му всеки ден ще висят яки младежи с отрязани агнешки главички! А Нидялку ша го разпъва на кръст в ПИК и АК.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 Смятам , че не е необходимо да се дават примери, коментара ми изрази една напълно възможна за БГ хипотеза. Даже малко ще го разширя , какво би станало, ако тези, които трябва сами да се контролират, решат да формират някакъв престъпен заговор , тогава ще има ли кой да им потърси отговорност ?

45

Анонимен

преди 3 години

До коментар 45: главния прокурор да прикрие свой гаф... Не разбирам. Може ли пример?

44

Анонимен

преди 3 години

Вместо съдене на престъпнците, прокурорите ще почнат да се съдят един други.

43

Анонимен

преди 3 години

До Sichtpunkt 40Ти май не познаваш българските реалности :) Да речем , че Главния прокурор, иска да прикрие някой свой гаф и се договори(нареди) с(на) някой от подчинените му да проведе формално разследване срещу него, което да го оневини , тогава как би се нарекло това според теб ?

42

Анонимен

преди 3 години

КС и ВСС трябва да се ликвидират. Професорите по право също уволнени и нови юристи като се промени цялото обучение в СУ в задочно и електронно.

41

Сат Н

преди 3 години

Глупости."Има право", а не "може".Ефективността на "моженето" е естествено ограничена от служебната подчиненост. В България се изгуби всякаква порядъчност и комън сенс. Ще стигнем до гражданска война така. Когато най-отгоре на черното казват бяло и на 2+2 казват 5, друг изход няма.

40

Sichtpunkt

преди 3 години

Ай някой от сложилите ми минус на предходният ми коментар да каже какво е "конфликт на интереси", да разбера и аз!?

39

Анонимен

преди 3 години

При калпавия мат'риал, кой когото ще да разследва, пак ще стане калпав дувара...

38

Sichtpunkt

преди 3 години

подчинен да разследва началника си = КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИАбе вие какви сте такива измислени! Конфликт на интереси има когато между двете страни има "престъпен сговор"! Де го видя този "престъпен сговор"?

37

ПроСоТо

преди 3 години

ха ха!..Простия МИЛИЦИОНЕР "Тръгна като Аслан с/у Президента",а се "върна като по-с/ран"../префразирана народна мъдрост:-"Тръгна като аслан, а се върна като пос.."/ха ха ха!..Ало,БИЛЯРДНИЯ,стана ли ти ясно,че НЕ СИ "недосегаем",както упорито се опитваха твоите ЧОРБАДЖИИ да ни втълпят?А Президента Е!...СМОТАНГЛУПЕНДЕР!!..Да та беха сменили с некой пудел,по-добър ефект щеше да има...Поне щеше да предизвиква милозливи чувства у кучелюбците..

36

Анонимен

преди 3 години

Въпреки всички гафове, аз пак ще гласувам за Бойко и Герб. Направи мизерии, но направи и хубави неща. Искам живи и здрави да приемем еврото и после вече да му мислим. Най вероятно след това ще дам шанс на наистина нови лица, защото сега няма такива. Лек ден ;)

35

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта пак се е провалил. Нито едно нещо не е свършил като хората през целия си мандат.

34

До правопис

преди 3 години

Благодаря за забележката !

33

тая съдебна система

преди 3 години

ИЗДИША - обучението по право SUCKS