203

:)

преди 3 години

До хахахахахахаТоя *** с 5 операции професор е станал. По време на управлението си от 4 млн. докарал Александровска болница до 60млн. загуби. Ще оправи и министерството. Единственото което не е успял е да забременее след многократни опити

202

бай Анани

преди 3 години

Нов бардак със стари к-ви не става.Това,че герберастите обърнаха държавата на бардак и 12 години ги търпим,сега народа им показва правия път и че не може да не уважаваш сънародниците си.Да ама държавата не е бардак и се нуждае от ново,свежо управление,затова Бойчо-*** си с мир.Вземи си и Геша,да не го забравиш.И правителството да вземеш.

201

Анонимен

преди 3 години

Оставка!!!

200

До Neseriozno

преди 3 години

Абсолютно си прав, това, че някой е доцент или професор в България не значи, че е много умен или много морален......................някои хора се издигат за сметка на по-умни и по-достойни от тях!!!

199

Анонимен

преди 3 години

Като чул кой ще е министъра, сред приятели, дъ Меъра на Симитли е казал тоси с опънатата кожа по лицето и боядисанката косица имал бил на гърба в 3D татуирани женски гърди , тройки, което бил направил да не губят време да га обръщат га го набързо изпердашват за да га апът по зърната, божкеле

198

бай ганю

преди 3 години

на *** риба първо и се отстранява главата от където тръгва миризматапоредните безпомощни и безмисленни рокадикогато онзи на върха не позволява на онези отдолу да проведат нужните реформи то какъв е смисъла да се преназначава различен индивид на когото отново ще са му вързани ръцете?ааааа сетих се просто играят ролята на поредния бушонколко унизително за самите подчинени на боко

197

Neseriozno

преди 3 години

Костадин Ангелов е симпатичен човек но израсна професионално по предварителен план нарисуван по шуробаджанащината, той не беше сериозен акто студент по медицина и още тогава казваше че щял да стане директор и позна, като той така и директора на АГ болница завършиха медицина с "връзки" и ги взеха за докторанти, помогнаха им да и да станат и доценти и професори на гърба на много по къдарни от тях лекари, именно срещу корупцията са и протестите!

196

ТРУПОВЕ ЩЕ ИМА

преди 3 години

ЩОМ СЕ РАЗБОЛЯВАТ ПО 320-ЧОВЕКА НА ДЕН .....НЕМА И ТЕБЕ ДА ПОДМИНЕ!ТИ ЗА НЕКАКВО "ИЗКЛЮЧЕНИЕ" ЛИ СЕ ИМАШ...ХА,ХА,ХАААААААА??!

195

Браво на ГЕРБ!

преди 3 години

"ХАЗАРТА" ПИ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ....!СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ВСИЧКО!

194

Анонимен

преди 3 години

При 239 аматьори само един професионален ***

193

Коцето

преди 3 години

Е от една порода, вирееща по нашите земи от най-дълбока древност. Преклонена главица. Не че е лошо, но говори толкова много за характера.

192

Анонимен

преди 3 години

Верно ли че Костадин Ангелов, който ни заплашваше с чували с трупове бил "мека китка"?

191

Анонимен

преди 3 години

Тоя Вельов защо се изложи така? Можеше да откаже, а сега хем хората го намразиха, хем колегите му. Евтиняк! Ама като иска келепир...

190

Мъжки вретена

преди 3 години

Нищо чудно тая оредяла коса с *** намацана, тва лице опнато с ботоксче, ноктета на крачетата лакирани в цветовете на дъгата, ходейки с дамска превръзка след употреба на топло прясно мляко и варени сливи в него да се оплаква на Джонсън и джонсън че с една акумолаторна ХХL превръкза да може да ожладее 5 дневния си дRисцикъл и че преливал от къде антивирусната маска на ботоксираното му лице от където му пръскало по почерняната коца и капело на новия дъгов лак по крачните ноктета, бе джанъм бе

189

Ммм

преди 3 години

Хахаха, Калинко беше депутат за 5 дни, пожелах му като го видях да е само дни.Много гот.Всеки се излага според възможностите си.

188

Анонимен

преди 3 години

Оставка, гербаджийски крадци и мафиоти!!!

187

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Хехее..тия са гаврят с хората..ОСТАВКА МУТРО И ЗАТВООООООООРРРР БЕЕЕЕЕ...ФЕРЩЕЙН БЕ САХЕР?!??

186

Анонимен

преди 3 години

Този министър на здравеопазването е онзи, който ни плашеше с чувалите с трупове. За който не го е разпознал, гадината ***.

185

ъъъ

преди 3 години

Направо съм възхитена най-вече от избора на министър на здравеопазването - първият, който даде тон на разговорите за непогребани трупове, недостигащи чували и прочее - е, осребри си дебелащината, достоен член на "новото" гербаво правителство. Може да му назначат Ангелакова за заместник плашило, без туй остана безработна жената.

184

БРАВО НО ГЕРБ!

преди 3 години

ЗАФОРМЯ СЕ СИЛЕН ЕКИП!!!НИТО КРАЧКА НАЗАД --САМО РЕФОРМИ И ТО ..БЕЗМИЛОСТНИ И БЪРЗИ!УДАРА НА ХАЗАРТА И "СТУДЕНИЯ РЕЗЕРВ" , Е НАПРАВА В ДЕСЕТКАТА!СЕГА ОСТАВА---ЛИКВИДАЦИЯ НА "ВЕЧНИТЕ ДЛЪЖНИЦИ" И ВДИГАНЕ НА ПЕНСИИТЕ!С ТЕБ СМЕ БОЙКО !ПРОТЕСТИ Е ИМАЛО...И ЩЕ ИМА!БЪЛГАРИЯ --НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!