444

Me

преди 3 години

#ОставкаНяма да търпи е мафия само защото няма кой друг да сложим. Тогава и комунизма да бяхме оставили

443

Начо

преди 3 години

Значи,гласуваме 3 милиона.Съставя се правителство,обаче 10 хиляди не го харесват и викат и пречат по площади и кръстовища.Какво правим......нови избори...нови недоволни.....пак избори.По добре тая държава да се закрие тъй както обществото й е абсолютно незряло за държавност

442

Кирил

преди 3 години

Дори и джендари и комунисти имат право да протестират.Да им се отреди място и да не пречат на нормалните хора.

441

Ю кортес

преди 3 години

Напълно вярна е статията.Виждам като ръководители и говорители на протеста толкова компрометирани и изтъркани дъртляци и нито едно ново младо лице.Някои казват,президентството,ами те там са 60 ,70 годишни фуражки с мислене от миналия век.Пълна безмислица.

440

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев да остави президентството и да стане лидер на протеста!

439

Според Конституцията

преди 3 години

всеки има право да пртестира.Как обаче се отнася това право(което се извращавав тормоз над хората чрез блокиране на свободното придвижване,крясъци и щум),изразявано от малък брой протестиращи,към правата на останалите хора?Не е това демокрацията малка тълпа маргинали,стимулирани от хиперамбициознипровалени политици и криминални креатури,да тормозят хората,да им създават пречки,да им пречат да си почиват.Нужен е закон,който да регулира местата иначините хората да протестират.

438

Vip

преди 3 години

Демокрацията преди всичко е ред и законност. Всеки има право да участва в избора на тези, които ще ни ръководят за определено време. След това пак избори ако суверена прецени, че не ги ще тези ще дойдат други. Не може група хора 5-10 хил. души да искат свалянето на власт, за която са гласували милиони. Не редно президент да размахва юмрук и да иска сваляне на правителство щото прокурорите са нахълтали в президентството в търсене на доказателства...

437

Защо е деструктивна

преди 3 години

идеята?Защото протестът бе инспириран от РР,който се страхува от прокуратурата.Той няма други идеи,освен премахването на заплахата,а пътят за това е чрезсваляне на правителството и узурпиране на властта.Какво ще направи след това?Неговите гаулайтери ще омажат всичко,докато се направят изборите,а след товаще продължим отново по старому.Е как психарчетата,крещящи по площада иседящи по кръстовищата да имат идеи,когато патронът им ги няма?Само крясъци-мафия,оставка.А доказателства,искове,съд?

436

Доцент

преди 3 години

Аре бе, професор дървен философ, а нормално ли е на всички нива в държавата, корумпета, агенти, доносници и крадци, а???

435

1

преди 3 години

Протеста е ялов, защото огромното мнозинство от нормалните и кадърни хора е заето с това да си гради успешния живот, защото в България вече отдавна такава възможност съществува. Протестиращите са една шепа хора, а тези, които са си изградили живота и въпреки това са там са още по-малко: нарича се успех на политиките на водене на държавата, но другарите и другарките от БСП и сходните им няма как да разберат такова нещо.

434

Анонимен

преди 3 години

Черепа - цар!искам да му търкам билетчетата.искам да му въртя колелото на късмета.

433

само си проучва

преди 3 години

кълве ли рибата - още никой от споменатите не е подал оставка

432

Анонимен

преди 3 години

За сега, протеста е напълно безмислен, ако не го яхнат лидери, ще си загасне безславно.

431

До минувач

преди 3 години

Това че гнева ви е насочен само срещу последните 30 години (и то сега когато най-после потръгнаха нещата) а не срещу номенклатурата ПРЕДИ тези 30 г, ченгетата и децата им - тези които които обраха страната - това е доказателство че, идеята ви е деструктивна! Независимо изпълнима ли е или не.Лидерът ви от "Да БГ" Е участвал в управлението последните 30 години и той ли няма да бъде допуснат до власт - що за дисонанс?

430

Анонимен

преди 3 години

Дайте да си го търпим Бойко. Верно краде много, всички видяхме шкафчето му в период от една година. И другите около него крадат, като за световно, апартаменти, ошфорни сметки, далавери. Главен прокур, прокуратура, правителство, всичките подчинени на Ахмет Доган и офицера му Пеевски. Свестни момчета! Ние сме си свикнали с тях, пазят ни от комунистите :D Оставка Мутро! Оставка Каскет!

429

До минувач

преди 3 години

Въпросът по скоро е: ИЗПЪЛНИМА ли е идеята, по начина по който тръгват? НЕ, Не е. Историята се повтаря: 89та слушахме същите хубави приказки от разни ченгета. Говореха ни общи приказки за комунизма който си отивал, разбиха обществото, управляваха ни от кръгли маси, но НИТО ДУМА за някакви подробности КАК ТОЧНО ЩЕ НАПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ОБЕЩАВАТ. Целта - присвоиха си всичко.Днес пак ченгета и деца на номенклатури ви убеждават и обещават...Учете се от грешките на другите, защото ВИЕ ще платите високата цена, понеже някой иска парче от баницата.

428

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 450Защо не започнем от 1989г направо?

427

Анонимен

преди 3 години

До минувачА тези участвували и имали привилегии преди 30г и техните деца и внуци?

426

az

преди 3 години

До ИнтересноДа се пробват - могат. Да спечелят - не! Не вярвам дори да влязат в парламента. Но би било добре! Не са най-доброто - но стават.

425

436

преди 3 години

В голяма грешка си!.Това не е протест на млади и образовани,а дирижиран протест подготвен от професионалисти след разкритията около президента,от забегналия в Дубай октопод ,от Цветан Василев,прокопиевци,заинтересованите лица с дебелите сметки.Защо Христо Иванов застава до Радев,след като в презид. институция има корупция.Защото Радев е удобен да насъсква от стълбите на президенството,марионетка,вече осветен и търси реванш.Няма нищо спонтанно,преходниците си искат държавата,а на площада пионки