8

Станка Илиева

преди 3 години

Какво не разбрахте? Че и в Щатите и в България трябва здраво да се работи? Че и в България е хубаво? Всъщност условия за развитие и успех няма само за мързеливци те и некадърниците. И то никъде нито у нас, нито у чужбина.

7

Анонимен

преди 3 години

А защо не кажете колко заминават? В чужбина съм и постоянно срещам нови и нови българи в малкото населено място, където живеем. Когато заминахме ние, само от класа на детето ми заминаха общо 4 деца в рамките на година при това в София. Много тенденциозни предавания. Колко се върнаха и пак заминаха. Ако няма корупция и заплащането е нормално връщането ще и масово. 90 % са икономичиски мигранти.

6

Анонимен

преди 3 години

Браво, кака! Не ти е провървяло на запад, но пък всяко зло за добро. Върнала си се, добре се чустваш, харесва ти това, с което се занимаваш... Дезай!

5

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде има и плюсове и минуси. Важно е всеки да си прецени за себе си. Много хора след определена възраст предпочитат спокойствието на малките населени места.

4

Handel

преди 3 години

До Анонимен 3Не бре! Не си разбрал - лного било убаво тука!Но сега поне знек ако Кубрат загуби, кой е виновният!

3

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

Ще се разплача

2

Анонимен

преди 3 години

Работа на 2 места ,за да си плащаш сметките на запад - не си успял много ,затова и се е върнала ,разкъсвала се е от работа и то само за сметки и никакво време за себе си.

1

fF

преди 3 години

Мръсната църква е много зле и проповядва някакъв ислям за всемогъщия бог. Снасят цялата истина пред силите на злото, че те много прости из-роди.