23

Анонимен

преди 3 години

До До 2 (10-ти)За да считаш Фъндъчката за "добър кмет и кадърен управляващ" трябва умственото ти развитие да клони не към "нула", а към "минус безкрайност"!

22

Анонимен

преди 3 години

Може ли неграмотния миризлив ром дори да помисли,че от високата температура създала се от огъня,релсите могат да се деформират и да дерайлира влак,не дай Боже да е пътнически.Ефективна присъда от 2 години,ще накара другите от гетото,да се помислят ако не са слънчасали малкото им мозъци.

21

Анонимен

преди 3 години

Тези ***,са подвижните бюлетини на Борисов.Държавни,общински чиновници,лай...и лапали обществени поръчки, роднините на всичките тези елементи,барабар с ци.....е,това е електората на ББ,с който други години е печелил избори.На 28-март,пред урните ще застанат млади,умни,кадърни българи,които ще променят "физиономията" на държавата.Тогава Гешев ще се позамисли,дали трябва с миризливите си *** да нахълтва в президентството.За някои,България ще се окаже тясна и малка,за да се скрият.

20

Поли от Симитли

преди 3 години

Електората на Бойка Ханъма...

19

В. Узунов

преди 3 години

Що да не гори? Нали и те трябва да ядат.Аз колко гуми за телове съм изгорил да предавам.

18

До 16

преди 3 години

Нещо като "Ние сме на всеки сантиметър" ? Е ти тогава пък ще се оплакваш, че от полицаи не можеш да дишаш !

17

Анонимен

преди 3 години

До КъцкатаВнимавайте какво си пожелавате! Желание за чужда смърт се връща към рода на този, който я е пожелал...

16

Е

преди 3 години

Защо го съобщават на медиите, а не на полицията ?!

15

Скоро ще се качат и

преди 3 години

на главите ви! Затова Боко не иска машинно гласуване, защото тези игани са негови избиратели и го вкарват в парламента.

14

Анонимен

преди 3 години

"Петьо Николов началник отдел "Сигурност и защита при бедствия" район "Подуяне", СО". Не мога да разбера, защо постоянно искате да ви сезира някой друг? Вие не обикаляте ли района за който отговаряте? Ходете на място, вижте със собствените си очи, докога ще разчитате на будната съвест на гражданите? Ние си плащаме данъците, нали. Работите на хранилка, никаква заинтересованост. Ето това трябва да спре! Работете, не чакайте друг да ви сигнализира и вие да му отговорите на 30-ия ден от жалбата.

13

Анонимен

преди 3 години

Да, това пле. ме се интегрира успешно, особено в последните години, когато за тяхната интеграция са дадени милиони левове... Еволюцията не успява да ги засегне, корава работа..

12

Waffen SS

преди 3 години

До До 2/Хайде пак за успешната Фандъкова.Много е забавно.Лично женицата е лицето на структурата усвояваща еврофондове бюджета на столицата със съмнителен краен резултат.Вярно тя не е виновна защото просто е кукла на конци.Чудя се защо трябваше да се дава на концесия водоснабдяването на столицата,като в крайна сметка нищо не се подобри,но в замяна на това значително поскъпна.Някога преди много години в София изобилствуваха едни чешмичик,някои от тях бяха произведение на метало. пластиката

11

Анонимен

преди 3 години

Влаковете да минават по тия релси и каквото остане.

10

Анонимен

преди 3 години

Изгерберастелия партиен член боркоборис суджуклиев, по известен като баш чекмедже бабаит, не ще да пуска кокала. Ще му лъснат всички далавери, кражби и схеми.

9

Анонимен

преди 3 години

"палят кабели и гуми върху ЖП релси, за да добиват вторични суровини."Що речи?

8

До 2

преди 3 години

Трабва да си абсолютен тапир или просто не- софиянец за да не признаеш, че Фандъкова е един от малкото добри кметове. Не идеалния,но добър. Мен ме интересува да има кадърни управляващи . А политическите ви глупости си ги пазете за в кръчмите.

7

Така ще е,

преди 3 години

като няма кой да ги натири по полето да произвеждат прекрасните български зеленчуци, които могат да конкурират земеделското производство по целия свят.Или да ги пратят да отглеждат овце и кози, та истинско наше мляко, масло, сирене и кашкавал без химикали да се продава навсякъде и на поносими цени.Вместо това те или мързелуват, или пакостят, а ние за награда ги хрантутим, търпим, толерираме и осигуряваме оптимални условия за размножаването им.

6

Къцката

преди 3 години

Ще ми се небето над България да почернее от цuгaнckа пепел.

5

Хелзински комитет

преди 3 години

днеска беге да се докладва на международният съд в Хага за насаждане на омраза към етнос

4

Анонимен

преди 3 години

Нужна е толерастия...