7

ПЕНКО

преди 3 години

ЦЯЛАТА МИ ЖЕТЕЙСКА "МЪДРОСТ" МИ ПОДСКАЗВА , ЧЕ ТАМ КЪДЕТО СЕКСЪТ Е ПОСТОЯНЕН ; НЕПРЕКЪСНАТ И МАСОВ --- КОРОНОВИРУСЪТ ВИЛНЕЕ И СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА НЕ САМО ДИХАТЕЛНО ,НО И ДИСПЕРСНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

До славянина: Върви си, ако обичаш, в държавата Славяния да си разпространяваш там глупостите!

5

Факт

преди 3 години

Бразилия е на 12 място в света по брой починали на човек от населението, а ако махнем Сан Марино и Андора от тази класация, Бразилия е на 10-то място. По заразени на човек от населението, Бразилия е на 14-то място в света, а ако махнем държавите с население под 300 хиляди човека, Бразилия е на 10-то място в света. Това са последиците от подценяването на вируса.

4

Ганьо на помощ!

преди 3 години

Моля, бързо *** Балкански да се обади в посолството и да им обясни, че вирус няма, не се умира от него и въобще да не се притесняват. Поне да им каже, да не носят маски, щото са безполезни. Глей ги на снимката, ще се издушат хората.

3

славянин

преди 3 години

Тази дупка на снимката вероятно е болница!? Мога само да съжалявам тези които са имали нещастието да попаднат в нея!

2

нормално

преди 3 години

Нормално е в Бразилия да се отчита висок брой заразени, все пак там е зима.

1

славянин

преди 3 години

В действителност истинският проблем ще бъда икономическата катастрофа, не криза, в резултат на глобалното активно мероприятие ''епидемия/пандемия от коронавирус'', тогава ще бъде истинският екшън когато населението на целия свят ще се вдигне срещу глобалната власт и нейните *** - полиция и бяла мафия!