145

Анонимен

преди 3 години

И какъв е проблема? Не си клиент, не си работник! Ти си някакъв от улицата, който иска да позлва това заведение. Нямаш права като клиент, не са длъжни да ти дават достъп до санитарен възел, не са длъжни НИЩО да правят за теб. Аз бях работил в едно кафене, преди време. На близката офис сграда и правиха ремонти на водоснабдяването и нямаха вода. Ами познайте, какво става, когато на обедната влизат по 250-300 човека, за да позлват таолетната. Задръстват ... и бара и самата таолетна. Файда нулева.

144

РусенецЪ до 151

преди 3 години

Вие не сте чували често, че сте умен, нали? Трудничко ви е да проумеете, кой всъщност плаща хонорарите на адвокатите. Обичайно е загубилата страна. Ето как една мистерия за вас бе разрешена :)))

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Тогава не се разкарваха случйни мухи без глави и всичко беше държавано, а обслужването беше, колкото да има, стига да не е някой партиец, че да ги стресне малко.

142

Анонимен

преди 3 години

До ЗълИ после ще ги платиш стократно.

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХубави години бяха когато крах трабанчетодо морето ходен с 4 литра а сега с тая авра западно-немска харчи толкова много че трябва да я зареждам на две места-----------Тогава и използването на тоалетните беше безплатно навсякъде,а не като сега.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Всеки, който е в тази зала, ще може да те осъди и то за доста висока сума, а заведението ще заведе иск, че си унищожил реномето му и ще ти връчат иск с годишните му обороти. Дори и да отървеш затовра, ако имаш каквото и да е имущество, сбогувай се с него. А и появрвай ми, всяко заведение в страната е мутренско - ще те "склонят" да плащаш по-някакъв начин. Ако не, просот ще те намерят някъде с кол в ***, за назидание.

139

Зъл

преди 3 години

5 лева, а ?! Заклевам се, че още 50 ще изхарча за монтажна пяна и ще му запуша де що тоалетни и канали има!!! Смесителните батерии на мивките ще му напълня с пяна дори!!!

138

Анонимен

преди 3 години

Заради тези такси хората си вършат нуждите по улиците.

137

Анонимен

преди 3 години

Извинявай,но 5 лева не може да струва пускането на една вода от кранчето,това са вече приумици,дори на запад тарифата и за клиенти на заведението и за хора отвън е еднаква,а за клиентите на заведението често е дори безплатна!

136

Анонимен

преди 3 години

Олелел ... тоя ненормалник взе да ми защитава костовбе момче ти ненормален ли си тоя е най големиа крадец в истаория ти го изкара зе едва ли не за доброто на българия бил продавал и че много хубаво направил и че не знам си какво ти си много луд и болен бе не си добре еййй ама хич

135

Анонимен

преди 3 години

До 104: ще омажа яко и ще мяткам ползвана тоалетна хартия по масите на излизане

134

Анонимен

преди 3 години

То златна била тази тоалетна.

133

Анонимен

преди 3 години

Хубави години бяха когато крах трабанчето до морето ходен с 4 литра а сега с тая авра западно-немска харчи толкова много че трябва да я зареждам на две места

132

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 142: Контролът на държавата над общините е както "прекалено голям", така и недостатъчен. Сигурно не си и чувал, че във всеки бюджет има т.н. "пера" за финансиране и не е задължително да отрежеш от парите за финансиране точно на болниците за да се осигурят обществени тоалетни. Но това е технология. А принципа е: който дава пари (в случая държавата) има право да упражнява контрол как се харчат. А чиновника, не го ли ръчкаш с остене, нищо няма да свърши.

131

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРняма място за гащници ама ревете по цял ден по телевизията, че било празно. Е, и по празно ще става докато кръчмарите сте селски тарикати и продавате боокуци ще е празно та и след това. Хората (гащниците )не ви вярват и искат щом си плащат да получават това за което са платили.

130

Анонимен

преди 3 години

Несебър, радвам се за вас! А софиянци има ли? Не че нещо, ама добре плащат.

129

Анонимен

преди 3 години

До ПепиПредлагам ти, да отидеш и да запалиш цигара в заведение в мкеото не се пуши, баш в Мадрид, да видим колко можбеш да правиш, каквото си искаш ...

128

Анонимен

преди 3 години

До РусенецЪХАах! И какво постигна? "Спести" 30 лева, даде 200 за адвокат и рискува, още 140-160 лева такси да платиш, деот сега ги плати държавата на съда, а не провинилите се".Брааааво на тебе! Ти си блещукаш пример за интелект и отстояване на гражданска позиция!

127

Пепи

преди 3 години

Всеки може да прави квото си иска.В Мадрид Испания е така - пише с големи думи - само за клиенти.

126

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРХотелите в градчето на първа линия са пълни, *** !Тези на 2-ра, почти пълни.Недей идва на морето ни, за гaщници място НЯМА !