20

Анонимен

преди 3 години

Толкова е процентът на Българското население в Гърция

19

Анонимен

преди 3 години

80 % обаче са гръчавци

18

Анонимен

преди 3 години

Когато в читавите държави, при въведени някои ограничения, по сметките на обикновените хора ДИРЕКТНО и без условия постъпваха хиляди евра, то по същото време Тиквата подаде на народа комбинация от три пръста, с преобладаващ среден!То са 60/40, 57 и 1/3 срещу 14 и 3/4+1.70 и т.н и т.н., само и само да не се даде някоя стотинка на хората!Престъпници, лъжци, оставка!

17

Анонимен

преди 3 години

След като Гърция затваря границите, за да се предпази от вируса, защо в момента задържа 40 български тира и не ги пуска да излезнат на пункта Орменион-Капитан Петко войвода? Съобщението за затварянето на този пункт е публикувано на 22.07 в 7.00 сутринта, тези шофьори вече са били влезли на територията на Гърция от Ипсала. Гръцките гранични полицаи не ги пускат до българския пункт да си купят хляб и вода /на гръцкия пункт няма магазин/, казват им, че това е Гърция, а не Европа.

16

Анонимен

преди 3 години

Заради президента не може да се въведе карантина. И.ди.ота разпали протести в условия на пандемия да начеше собственото си его защото е обиден че му арестували съветниците. Сега правителството не може да обяви карантина защото всички ще ревнат че е заради протестите. Скоро всички държави ще ни затворят и икномическата криза ще бъде страшна. И всичко това заради президента, БСП, Да България и забегналия Божков.Ако не от вируса ще умрем от глад заради 3000 полезни зомбирани протестиращи ***

15

Анонимен

преди 3 години

Днеска ни затвори Гърция. Утре и други страни. Никой не иска на своя територия българи разнасящи зараза защото са де.би.ли и не вярват че вируса съществува.От вируса не знам дали ще умрете ама ако продължавате да не спазвате правилата ще умрете от глад като ни изолират всички държави.

14

Анонимен

преди 3 години

Болнавите явно ходят в Герция хахахахаАми... Така излиза не знам. Нормалните хора са по нашето море и се забавляват на супер яките луксозни места. Вие се тъпчете на границата, за кооперации на бабите в Гърция :)

13

грберотиковидковчета

преди 3 години

Не само това, ами и са привърженици на герп - тиквеници и ***.

12

Други - Въпросчета?

преди 3 години

Кога имахме 16 заразени обявихме извънредно положение и блокирахме цялата държава ,кога имаме ежедневно по над 300 заразени ние (боко)се борим за оцеляване!

11

Въпросчета

преди 3 години

Като имаше забрана за всичко-тиквата виновен. Сега няма забрана, отново тиквата виновен.Какво точно искате?Путин или Меркел?Или Мадуро? Или да си ........

10

Анонимен

преди 3 години

Чакайте, чакайте малко! Нали бяхте затворени по принуда, не можеше да се ходи на чалготеки, потъпкани права. Нали ви лъжеха всеки ден и преувеличаваха заплахата, нали коронавирус няма, нали нали??? Нали на протестите маските не трябват, нали чалгаджийкиге останаха без пари? Нали всички вие бяхте жертва на голямата измама на правителството??? Сега като затворят всички граници, защото други държави осъзнават риска и не отричат вируса, както 90% от българите, дали ще ви дойде акъла в главата?

9

Бау

преди 3 години

Бъъългарии юнаааци!

8

Мангъров

преди 3 години

Явно лабораториите в Гърция не са в играта по помпане на бройките, както нашите. Със сигурност нямат и клинични пътеки и за това коронката там не "върлува". Разликата е че те ще вземат едни 72 млрд. от ЕС безвъзмездно заради истерията с коронката, а ние 29 млрд. при условие че си спрем ТЕЦовете.

7

Анонимен

преди 3 години

Двадесет процента от двеста дветдесет и три е петдекет и осем и половина. Пеше, че заразените бг нуристи са шестдесет и трима. Кое е сбъркано? Даже са над двадесет процента.... Прязти глави колкота щеш...

6

лелелел

преди 3 години

Значи заглавието въобще не съответства на съдържанието на новината. Журналист да си днешно време - драскай там, към каквото ще да си помислят хората.

5

Цн

преди 3 години

А по наште курорти няма нито един случай на короната. Според официалните данни.

4

Анонимен

преди 3 години

Ти не ги мисли византийците - техния туризъм може и без пълния с бацили бай ***. Немците си се изсипват направо с чартъри. Ами погледни при нас какво става - преди три месеца бяхме най желаната дестинация откъм безопасност а сега всички бягат от нас и имаме 80 процента канцелирани чартъри. Ама дискотечки бичат на макс ... Само незнам тия дискотечки и те дали няма да фалират скоро без клиенти защото гледам все повече хора почват да им увират главите и да се крият дома

3

Анонимен

преди 3 години

Византийска му работа,хем боли,хем сърби,ами решение има,затваряте границите и минавате на маслини и зехтин!

2

Анонимен

преди 3 години

Аз да попитам с какво ние сме по здрави от немците че в момента в Германия всички дискотеки са затворени а ходенето по мачове е забранено? Или тиквата пусна всичко на инат за да умори народа след като видя че хората вече не го искат!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Гърция ще затвори скоро и кулата' същото ще направят и останалите държави. Ама вие не се олашете, *** си спокойно, тиквата нали ви е отворил дискотечки и може да си ходете на мачове. Също така може да се събирате колкото си искате.