181

Изходът

преди 3 години

Тотална смяна и рестарт. Разпускане на партиите. Конфискация на имотите им. Всички потомствени чиновници - до крак на борсата на труда. Училището - само присъствено. Здравната система - национализирана с безплатно здравеопазване. Всички еврофондове - за покриване на дълговете. Който не работи, не трябва да яде.

180

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да го мине тоя вирус. Плюйте милиард плюнки на мангъра и отивайте да целувате краката на мутафчията. Пък като умрете от глад, на гроба ви мутафчията ще ви плати надгрбната плоча и ще си прибере чувала, че ще му трябва и занапред.

179

НЕКОЙ

преди 3 години

Вие не разбрахте ли, че ще минете през този вирус?! Без мерки почти веднага, а с мерки бавно и мъчително, но ще минете.

178

Д0 177

преди 3 години

А теб като те е правил някой моторист в крайпътно заведение, явно даже каската не си е свалил !

177

Опа!

преди 3 години

нещо ни стана тясна българската територия. Бяхме май навикнали да си джиткаме из Европата, като да ни е бащиния. Сега като ни стиснаха за гърлото сетихте ли се за Бойко и Мутафчийски дето им ревяхте, че не ви пускат на Витоша да си развявате г-за. Айде сега целувайте ръка и умната. Вече знаете за какво иде реч. И вземете ги запрете тези лудите по площада, че смъртността е само 1 % и няма скоро да се свършат от самосебе си.

176

Анонимен

преди 3 години

Сега, когато броя на починалите следствие корона вируса нарасна учиндолският мер_завец трябва да е доволен. Малкият брой в началото на пандемията не го задоволяваше. Искаше още и още трупове. Има ги прос_така и дано му стигнат.

175

Анонимен

преди 3 години

Тия от щаба съвсем го удариха на уволнение. Ако вземат да се размърдат и да проследят всички, които преди време са дали положителен тест и са зарязани, защото са безсимптомни или със слаби симптоми, ще скочи рязко бройката на т.нар. приключени случаи. Тогава "активните случаи" ще останат много по-малко, а това е основният показател, по който се определя дали една държава да попадне в забранителни и рестриктивни списъци.

174

Анонимен

преди 3 години

Хей умник, няма бройки защото имаше мерки. След отпускането ще има покачване на бройките.Просто като фасул. В САЩ след отпускането бройките се качиха до там, че умрелите са над 1000 втори пореден ден днес, повтаря се пика отАприл-Май. И не ми говори за съпътстващи заболявания. Всеки има някакви заболявания, някои дори не подозират. Може би ти си единственият здрав 100% с изключение на главата.

173

Анонимен

преди 3 години

Златенке, хвала на тоя учител, който е успял да те научи криво-ляво на буквите и да свързваш думи в нещо като изречение. Но, виж, психиатърът ти, си е оставил ръцете.

172

Анонимен

преди 3 години

ТОВА С ВИРУСА НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА БЛАБЛА БЛА. НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО. ИМА САМО В БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА МИСИРКИТЕ ОТ МЕДИИТЕ, ИСТЕРИЦИТЕ И ШИЗОФРЕНИЦИТЕ, КОИТО С КОРОНАВИРУСА СИ ЧЕШАТ КРАСТАТА.

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"... като мине през 70% от хората."Въпросът е КАК ще мине.

170

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотавчиски! Да живеат умрелите СЪС!

169

Анонимен

преди 3 години

До 184Чалгар си ти. *** при това. Мангъров каза, че короната ще спре като мине през 70% от хората.Както виждаш това и става.

168

Анонимен

преди 3 години

До 185Ти май си бая тъппичък, а? А миналата година юли не правеха никакви тестове за корона вирус. Защо ли?

167

Анонимен

преди 3 години

Доколкото знам правителството ще иска пари от Европейския съюз за справяне с кризата и колкото повече доказано болни, толкова повече кинти ще изкрънкат. За това е цялата работа. Както винаги.

166

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли защо през месец март правеха по 300 теста на ден, а сега правят по 6000. Каква е причината?

165

Анонимен

преди 3 години

Чалгарът мангър рекъл: Епа такъв вирос нема.

164

Анонимен

преди 3 години

Да, със съпътстващи заболявания огнестрелни рани.

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Репертоарът на троловете ..."Нещо невярно в репертоара? Или има изобилие от лекари в България ...

162

Доктор Ох, боли

преди 3 години

И тези ги пишете на сметката на фигуранта.Няма пакъв президент. Дори Пиночет заслужава повече уважение.Няма такава държава (с такъв президент)!