81

Иво

преди 3 години

Глупави сте, приемете го :) и кукловодите го знаят и ви използват като парцалени кукли,пък си вярвайте,че нещо променяте :)))))

80

Гост

преди 3 години

До Стамат " Като си *** е лесно"

79

Иво

преди 3 години

Ама голямо мнозинство сте :)))))) Мая, Курнелуя, Румен Петков, триото и няколко наркоманчета :)))))))

78

Ха-ха

преди 3 години

Иво"просто сте генетично обречени на безмозъчност :)".............................Добре си описал Вожда на когото се кланяш, така е когато има IQ=на стайната t Само "по-умни" от него, са избирателите му!

77

Иво

преди 3 години

20 човека блокирали кръстовище :))))) жалко,че няма опция като коментар да приложа видео как се смея :)))))

76

Само Герб

преди 3 години

Марио и иная от Пловдив, днес изкараха по 10 лева от писане по форума. Ха така, покажете им как Гербаджия засвидетелства вярност към партията!

75

Иво

преди 3 години

Опикахте целия център и си мятате фасовете където ви падне, егати протеста :))))) големи революционери :) мечта за всяка власт сте :)

74

Само Герб

преди 3 години

Сега като вземем парите, ще ви вдигна надника за тролене по форумите, нищо че хорвт ви се смеят и от вас нищо не зависи.Че с тия 10ст за пост, сте за никъде. По 12ст ще давам вече.

73

Иво

преди 3 години

Толкова сте мързеливи и глупави,че сте рай за такива като черепа, само как ви води,без дори да се усетите :))))) и пак ще сте без пукнат грош,просто сте генетично обречени на безмозъчност :)

72

Гост

преди 3 години

До ИвоАми , да, Румен Радев е с класи е над тебе, селски. Не се обиждай.

71

Гост

преди 3 години

До Само ГербХм, поредният неадекватен зрител на Севда ТВ.

70

Само Герб

преди 3 години

Тролчета и тролки, ако не започнете веднага да каканижете срещу протеста, ще кажа на Севда да ви резне от надника днес!

69

Боко Тъпото

преди 3 години

АнонименБаце ще го набие с 200 в дупарите на протестърите........................Набива ти го в спалнята му всяка вечер, дано ти дава някой цент от чекмеджето!

68

Гост

преди 3 години

До ФАКТЯ не обиждай. Даже и Боко е " бивш" комунист. Комунисти са и твоите деди, България също е била комунистическа, така че обидите ти към комунизма са безпочвени....

67

Иво

преди 3 години

До: *** и ги ошамари бе клавиатурно мишленце, кой те спираДраги смехурко,за разлика от вас,платени протестъри, си имам работа,дом и семейство,слава богу и акъл да не се водя по гайдата на плъха Радева и прислужните му хаджигенова и компания. Ще има дави клатят векове,защото сте мързеливи и прости!

66

Само Герб

преди 3 години

*** и ***, ако бяхте избрали мама Цецка Цачева , сега нямаше д ги имаме тия протестиращи!

65

ДАЙ СНИМКИ МИТКО

преди 3 години

Покажете пак снимки, да видим същите по-60 човека ли са и днес. Или се усетихте вече, че се излагате с тия снимки на по десет човека рехаво разположени, снимани отдолу, да не личи

64

Гост

преди 3 години

На протести не ходя, нито пък на контрапротести. Имам си работа, нямам време и нямам и намерения да ходя, на моето семейство съм казал и забранил.

63

Анонимен

преди 3 години

Ало Догане що мълчиш като п...а.!Страната е на прага на гражданска война??!Кажи за обръчите,за Шиши?!Какво го дундуркат това ДПС!Въпреки че води до скандали и при двете партии!Стига с това правене на пари от балансьорството си

62

Анонимен

преди 3 години

Доктор внимание да тие обърнал не ида тои ме мята по пет места като *** защо бре докторе питам аз ще дам отговор пари.Да осъдим цялата здравна медицина съд за тях а не за боико