85

Анонимен

преди 3 години

Как се казва на беларуски "майдан"

84

идетрибунал

преди 3 години

Луд умора няма!Пореден пасквил за дезинформация и манипулация!Къде е истината се разбира само при СРАВНЕНИЕТО!Преди десетилетия в СССРзавиждаха на българите.Сега когато еничарите разграбиха и унищожиха България никой не ни бръсне за нищо!Сега сме най-бедните в Европа-доказано.А Батка може да каже на съгражданите си-ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОСТИГНЕТЕ И НАДМИНЕТЕ РАЗРУХАТА И БЕДНОСТТА В БЪЛГАРИЯ,ТОГАВА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЕНИЧАРИ!

83

Кармен Младенова

преди 3 години

По добре Спецназ да го свали отколкото ЦРУ...

82

Анонимен

преди 3 години

Там са писали умрелите само от всичко друго, но не и от короната, а тук е точно обратното. И гръм да те убие, пак корона го пишат.

81

Анонимен

преди 3 години

Този Лукашенко е по зле и от Ердоган. Има клипчета как се кара на хората. Ужас

80

Анонимен

преди 3 години

Беларус си е жива диктатура на пролетариата. На повърхността всичко изглежда добре ама явно не е така. Те това са протести:https://youtube/watch?v=WVFjGVwaeTI

79

Шломо Шекелберг

преди 3 години

Добре, защо Беларус е в мъжки род и в заглавието и в материала?Не мисля че има език на който Беларус да е мъжки род. Или е женски, или среден. Но мъжки? Откога? Защо?

78

Баба Марта

преди 3 години

Предполагам, че след победата на демокрацията, правата на човека и свободния пазар в Беларус, гражданите ще могат да се наслаждават на провалено здравеопазване и образование, деиндустриализация, клошари и олигархия!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71То като в България.

76

Константин

преди 3 години

Аз като гледам снимки от Беларус, чистота, хубав градски транспорт, спокойни хора, в сайтовете пише, че благата да разпределени по-равно, а не като на Запад 10 процента държат 90 процента от икономиката. Аз харесва Лукашенко, ако го махнат, ще станат като Украйна, грабеж и войни с богат елит. И доста колеги пишат, тук все едно сме вързали и цъфнали. Тук няма диктатура. Днес защо не пишете затова. Продажници.

75

Скопианец

преди 3 години

Беларус в НАТО, а Сърбия на бунището на историята.

74

балама

преди 3 години

Беларусите да му мислят - ний сме си добре - изборите, ама ич не са фалшиви, мафията си има държава, държавата на мафията поддържа, ама ноу голяма стабиуност... всичко цафти и върджи, мисирките успешно имитират свобода на словото и няма нужда никой да ги репресира...

73

Мен

преди 3 години

Не се престаравайте, аз в момента съм в Минск, много чист и подреден град, ресторантите са на всяка крачка, храната е супер, класи над европейската кухня, просто продуктите не са регулирани от ЕС.Иначе имат трудности, но и БГ много хора живеят зле.Колкото до управлението , хората псуват Лукашенко колкото Борисов, но , честно казано, много се страхуват повече от анархията, която може да дойде, като махнат сегашната власт .

72

Анонимен

преди 3 години

Незнам за Беларус но в България Борисов ще управлява вечно. Колкото и да се протестира нещата няма да се променят. Ако пък протеста вземе че стане силов тогава ще обявят всички за терористи по новия закон за тероризма и ще обявят антитерористическа операция с множество репресии и насилие . Така че умиране има отърване не.

71

Уес

преди 3 години

Jamiro ,не ми казвай да гледам в ю тюб. Имам достатъчно познати от там. Мизерияяяя. Един от Беларус ми се присмя като му казах, че в България разцъфтява бедността и корупцията. Покани ме в дома си другата година за да видя какво е бедност. Все едно късния соц при нас. Това да подлагаш населението си на такава гавра... нямам думи. В Русия е същото ама гледате в Москва, дискотеки, клубове, ресторанти, пълни с до ре облечени хора. Скъпи коли. Като е много подредени защо не отидеш да живееш там.

70

Я

преди 3 години

Имам приятел румънец, женен за беларускиня. Живеят в Минск от 4 години. Каза ми, цял живот съм живял скромно, без много пари, но в Беларус е все едно 85 година. Има само 8 ресторанта, от които 5 са за богаташи или политици. Все едно ресторантите в Румъния от соца. Хората да ужасно бедни. Контролът от милицията( там са запазили името на милицията и КГБ) е страшен. Времето е спряло. Чудя се на такива хора дето казват, че било подредено и някакви други глупости.

69

Анонимен

преди 3 години

Последния диктатор ако успее да предаде властта на някой беларуски Путин - ще стане национален герой.За сега само брани власттса от цветните революционери, дето ще прзпродадат, като нашите тука, де що може.

68

Анонимен

преди 3 години

Блогерът Тихановски е в затвора, другият кандидат - банкерът Бабарико и сина му също, на третият кандидат - Цепкало ЦИК не му ''призна'' половината подписи и остана само с 96 000 при норматив 100 000. Пълен цирк. Лукашенко назначава членовете на ЦИК, Върховния съд, министрите, КГБ, и т.н. Може да се кандидатира неограничен брой пъти за президент. Средната заРплата е 230 евро, средната пенсия - 100 евро. Населението намаля с два милиона души. Но кризата тепърва предстои. Руските субсидии спряха

67

Jamiro

преди 3 години

Препоръчвам на всички преди да пишат коментари за Беларус да напишат в Ютуб Минск и да видят за какво става на въпрос по-чист красив и подреден град няма в цяла европа и като го пиша това нещо искам да кажа че не съм привърженик на лукашенко

66

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Цяла България"Тва комунистите сте безнадеждни провали. Цяла България а на улиците 5 хил *** и 1000 човека с реални претенции.