32

Унуфри

преди 3 години

Премести го за Ким

31

ined

преди 3 години

Попитали радио Ереван - "Къде живеят най-грозните жени?"След пауза от десетина минути от радиото отговорили - "Затова пък правим много хубав коняк"

30

Анонимен

преди 3 години

30, ако говориш за майката Крис, тя не е арменка. Арменец беше бащата.

29

Анонимен

преди 3 години

Всичко е шоу и част от предизборната му кампания. "Биполярният му епизод" с всичките му глупости много добре съвпада с решението му да се кандидатира. Това е и целият бизнес модел на карадашияновите - набивай се в очи по всякакъв начин и извличай полза от това.

28

Май Нигга

преди 3 години

Той с жена си не може да се справи - президент на САЩ щял да става... ахахах

27

Анонимен

преди 3 години

по столипиновски е по-вярно

26

fF

преди 3 години

Относно Amisulpride в САЩ, немците натопили човечни май-му-ни в САЩ относно случая дейтън манипулирайки скайп чатовете и записващите видео камери, полицията им вижте генезиса когато са им били гените в добро здраве, че не са способни на убийства над невинни хора! Не са те, защо тогава ги тровите да им чупите зъбите и да ги разболявате?

25

Ние имаме достатъчно

преди 3 години

При нас е пълно с подобни ромейски саги,та на тия там отвъд окена да ни ги натрисат-мерси!Имаме си достатъчно тъмно-зелени и техните изпълнения, та да се интересуваме от подобни простотии и на други медно-зелени! Ако нещо закучат с простотиите си-може да питат Киро Рашков и неговата любеница как да разкрасят сапунката..

24

Анонимен

преди 3 години

И тоя президент ще ми става

23

fF

преди 3 години

Да напиша относно психотичните отрови в храната, водата и въздуха и дрехите на САЩ:Прокурор Вълев е убиецът и с пистолета и с шилото, няма съучастници, Бербатов футболистът е нанесъл няколко пробождания с шилото но леки и само е гледал, фаталното пробождане с шилото е от Вълев, но къде е била полицията в България ли? Със Скайп Waterfall е извършил самопризнания, понеже е бил ударен по главата и не помни дали е извършил той убийството или не,тъкмо да се види и Вълев е поел лично случая,заплашва

22

fF

преди 3 години

До САЩ :Стига с тоя Amisulpride в САЩ, това не е лекарство а химическо оръжие и отрова, която ти разваля личността към лошо, освен че те разболява, нали имало някакъв убиец, на тая отрова ще си развали още повече личността и ще стане още по-брутален убиец, кой *** го е измислил това, тази отрова Амисулпрайд да я има навсякъде? Всичките да станат убийци, така ли?

21

Котки

преди 3 години

По симптомите изглежда Кание има т.нар. Синдром на Жени Калканджиева.

20

Учуден

преди 3 години

След като се уплашиха, че Кание може да отнеме гласове от Байдън, трябва да бъде изкаран луд. Стар номер! Пък и Кание е чернокож и не върви да го изкарат расист.Тоя номер го опитаха и с Тръмп, но не мина. Настояваха че Тръмп е много стар, но също не мина. Упреваха го че е бял, но и това не мина. Пък и сега са и много заети с това да представят Байдън за нормален, несенилен и млад. И чернокож:)Интересни няколко месеца следват.

19

Анонимен

преди 3 години

Кание е кандидат за президент,и може да прави каквото си поиска.Дори и стъщата може да прави всичко,стига да е съгласна.

18

Зозо

преди 3 години

"Фигурантът в ареста с криминални обвинения за измяна ли е?"-Съдът намали гаранцията на Бобоков 100 пътиКакво става, тиквета, ще го импичвате ли президента или няма да е тази седмица, че много облачно?хаха ха ха ха ха

17

цъкам лайк яко

преди 3 години

искам да го изберат за президент и кардашян да пуска голи снимки и порно от белия дом, това би било триумф за америка

16

Анонимен

преди 3 години

Този човек ,наистина ли смята ,че може да стане президент на САЩ?

15

Йосарян

преди 3 години

Майтапът е, че съществена разкика между този и Тръмп на практика няма.

14

Тото

преди 3 години

Оставете на мира гнycният ... и пошлата, развратена и безморална арабка. Това е ненужна ни информация. Живо ни интересува, Гешев свърши ли си вече работата?! Фигурантът в ареста с криминални обвинения за измяна ли е? Ако още не е, Гешев какво чака?!?!

13

акуд

преди 3 години

сменил е синтетиката с нещо конвенционално