17

Ст@м@т

преди 3 години

Тиквата защо липсва? Поставили са асвал без да го питат ли?

16

Бъдете точни

преди 3 години

Не ПрокОратурата, а следователи от НСлС са започнали "предявяване".Бас държа,че до сега ПрокОрътурата не е извършила нито едно процесъално-следствено действие,защото впечатлението ми е,че там са събирани с конкурс по правна неграмотност.(Нищо лично.)Освен шофьорът на автобуса,другите обвиняеми няма да бъдат осъдени,защото нямат отношение към катастрофата,но вероятно така е бил решил Цацата.

15

сминдух енд чесън

преди 3 години

За случай като този има застраховки,никой не става на пътя убиец ако е спазвал правилата и въпреки това има инцидент.

14

www

преди 3 години

В момента на катастрофата шофьора е бил обърнат към пътниците, говорил с някого от тях. Това го каза пътник от автобуса. Кой е виновен?

13

Я па я..!

преди 3 години

До Анонимен 1 Вината на шофьора не е най малката , а е единствена. Дъжд , превишена скорост и отвличане на вниманието и готово.

12

Анонимен

преди 3 години

Това със сцеплението заради асфалтовата смес няма да издържи в съда !

11

Пепи

преди 3 години

Стотици коли автобуси и камиони минават оттам.Ама само един е паднал

10

Ха

преди 3 години

За ТРЕЙС Груп нито дума... МАФИЯТА УПРАВЛЯВА!

9

Анонимен

преди 3 години

Добре е, че има все пак обвинение след 2 години. Ако човек направи още по-брутално убийство, може и да го обвинят след 10 години ... Супер съдебна система си имаме

8

Анонимен

преди 3 години

Спорно е дали превишената скорост на автобуса е част от причините за катастрофата. Ако автобуса беше с разрешената скорост от 40 км/ч, най-вероятно щеше да се случи същата катастрофа.

7

Анонимен

преди 3 години

Виновен е единствено шофьорът на автобуса.

6

Анонимен

преди 3 години

пътят в района на катастрофата е следвало да бъде обезопасен със стоманени предпазни огради с висока способност на задържане-------За оняденшния "ад" на Тракия, Боко ще влезе ли в затвора, понеже нарочно не е сменял мантинелата 13 години?

5

Анонимен

преди 3 години

сега понеже има напрежение и почнаха да обвиняват дребни душици по веригата, да замажат положението уж. Ако не бяха тия протести и толкова нямаше да направят...Смях!

4

Оставка за Каскета!

преди 3 години

Обвинението на Каскета работи бързо. След 10 години ще ги пуснат всичките като минат през три инстанции.

3

Един

преди 3 години

Не внимава,сто виновни!Сега коли не минават ли?Май че ,е шерше ла фам!

2

Неразбрал

преди 3 години

А къде е този, който за да получи поръчкате е дал 40% от нейна сттойност като рушвети? И тези които са взели рушветите. Всеки който е участвал в такива процедура знае - не си ли платиш, няма договор. С останалите 60% може да се извърши само такъв ремонт или строителство, каквито са извършени. За по-качествени материали средства не са останали. Трябва да ги купиш за собствена сметка. Ето така работи системата на Бойко, затова хората са на площадите, а неговата шайка се ослушва и се прикрива.

1

Суджук трибунал

преди 3 години

Дано през идните хилядолетия, получат справедлива условна. Това заслужават.