20

Анти-либераст

преди 3 години

Може да пратим на Орландо едно тричано куче, те живеят по-дълго.

19

Анонимен

преди 3 години

Веднага местя...2 пъти

18

Добрата новина

преди 3 години

Тази седмица съм плакал повече, отколкото съм предполагал, че е възможно, което беше пречистващо и лековито...,каза Орландо.Айдее, и тоя го подкара като ТитиПапазов.Рев и сопооли.Добре е че има и нещо положително в новината.След като ревал цял ден и цяла нощ на Орландо му станало по-добре... мнооого по-добре.Пречистил се и се излекувал /от липсата на кучето, предполагам/ . Сега да трие сълзичките в ръкава и да купува ново куче.Винаги може да го загуби ако иска да се почувства пак пречистен...

17

777

преди 3 години

Ех бълхите му останаха сираци!

16

китайска поговорка

преди 3 години

Всичко от кучето може да се изяде....... освен нашийника.

15

Анонимен

преди 3 години

Уж беше изчезнало, пък сега умряло . Е как пък само нашийника са намерили?? къде е тялото?фЗначи може и да са го откраднали.Кучето,имам предвид

14

До Ристу от Мая

преди 3 години

Да,казвам го, пет пари не давам за живота на ония 240+целия министерски съвет начело с вожда.Убедена съм,че чувствата са взаимни и те пет пари не дават за моя .

13

Ристу

преди 3 години

До Мая: Знаем ви вас, кyчкaрите, дето пет пари не давате за човешкия живот, само и само на вашата мacтия да и е добре.

12

Незнайко

преди 3 години

Истината е, че на хората ще им се ражда дете, и ся кво ще правят и куче, и дете, и са бастисали кучето :D

11

Анонимен

преди 3 години

Леголаст със леголастите!

10

Толераст

преди 3 години

Лабрадарадунгела умрял. Голяма трагедия. Значи, всеки мъж с червило на Лореал и чантичка от Шанел , демек почитател на висшата мода и стил трябва да отрони поне една салза. Останалите дето са ви сухи очите.....вие... вие сте бездушни зверове.

9

Уханец У Софето

преди 3 години

Прилепите Свършиха, замезваме с Кучета!

8

Анонимен

преди 3 години

Така е Орландо живота е кратък яж пий и си носи новите дрехи да не ти ги носи друг

7

Саксофонов

преди 3 години

Въобще не го съжалявам, червив е с пари.

6

Анонимен

преди 3 години

С такива новини вече е прекалено. На един мой приятел някой от съседите му отрови котката, няма ли 2-3 реда да се напише тук за това

5

Мая

преди 3 години

Аз също имам куче Голдън ретривър,ако трябва да избирам между него и ония 240 +целия министерски съвет,не бих се поколебала нито за секунда в негова полза.

4

ГАДОРЯН

преди 3 години

Сега коткатами е бременна с 4 персийчета. Много исках да стане майка. Нищо че е просто една животинка. Надявам се да роди до ден два. Още е на 3 години. Не ми се мисли като умре. Повечето хора гледат на любимците си като на свои деца. И с право е така. Но домашните котки поне водят спокоен живот. Уличните ги газят коли и преследват глутници озверели песове.

3

Ооооо

преди 3 години

Е ,те това е новина,какво ни занимавате с разни вируси,протести,малтретиране на деца,убийства,катастрофи,чекмеджета,наркотици,къщи за тъщи,асансьори,деца раждащи деца,хора източващи социалната ни система,ало измамници,битова престъпност,плажове,сараи,ремонти,***,*** и пр.Да поревем за лабрадудела.

2

Анонимен

преди 3 години

Защо не направим Орландо отново щастлив и да му пратим някое куче от многото бездомни в София и страната?Сега пък сериозно - не виждате ли, че т.н. американски звезди ги пере яко съчмата и че това са фалшиви идоли и хора без никакви ценности.

1

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да свалим наполовина знамената за тридневен траур.