11

Наминавам

преди 3 години

Мен пък ме кефи,че са хубави бели деца тези на снимката.Трябва по често да ги показват,за да знаят цветните в каква държава са отишли да живеят и да не се мислят за завоеватели с тяхните мака,ци.

10

Гост

преди 3 години

Иначе жив и здрав да е английски принц Джордж ( Георги), хубаво бяло дете с европейска, кралска и благородна кръв.

9

Гост

преди 3 години

Българите не сме поданици на англичаните и на английската кралица, а България не е тяхна колония, драга Ивета. Между другото, когато Бойко Борисов се е родил 13 Юни 1959, на 22 Юли 1959г. е правил 40 дни от раждането.

8

Totenkopf

преди 3 години

На мен не е никъв, може би на теб е принц Ивета, продажнице, все едно сме станало некое забутано английско графство така ни спускаш новините, ти.

7

темата на деня...

преди 3 години

Толкова неадекватни и безсмислени персони - и темите, свързани с тях. Даже и не дочетох статията. Но да му милят данъкоплатците на Острова - щом още си дондуркат тези луксозни клуни.

6

На хората

преди 3 години

На хората им харесва да има крале, кралици, принцове, принцеси, та да могат да се сравняват с тях в едно или друго отношение и да се радват или страдат- завършил съм колежа на принц..., ходих на почивка, където е бил..., имам/ нямам обувки като на..., споделям мнението на принц... по въпросите за..., храня се по диетата на... ;););)

5

Анонимен

преди 3 години

Тея уж развита държава, а още живеят в 16 век... Крале, кралици, принцеси... Дрън дрън. Некви получават всичко наготово по наследство, не е важно умен ли е, може ли нещо да прави... Щом си се родил - ти си! Мислене от 16 век!

4

123

преди 3 години

Да са живи и здрави! Големи късметлии.

3

х

преди 3 години

Не може всички да сме принц Джордж, ще трябва бачкане и потене.

2

Анонимен

преди 3 години

Сигурно вече е почнал да души Питона!

1

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува някакъв си английски принц? Имаме си по-важни неща у нас: протести, корона-вирус, безработица, обидно ниски пенсии, несменяеми управляващи-самохвалковци и т.н. Принц Георги, неговата мама и баба въобще не са приоритет!