55

Мега миньор

преди 3 години

Да ...най вероятно ще ни затворят...говоря за рудниците. И тогава всички ,които си мислят,че този незначителна,на фона на другите евро държави,централа,видиш ли замърсявала,ще разберат какво значи тя за клетата ни държава. Да газа идва...пуска се и на ви r n b. Двойно по скъп ток и зависимост от кой ли не. Честито. А 100 000 човека пряко и косвено свързани с предприятието...кучета ги яли.

54

най-скъп ток +

преди 3 години

За 2009 година ТЕЦ Марица Изток 2 е на второ място по замърсяване на въздуха сред предприятията в Европейския съюз по данни на Европейската агенция по околната среда. Размерът на щетите се оценява между 1,4 и 3,3 млрд. евро

53

Анонимен

преди 3 години

Г-жа Петкова отвори фабриката за лъжи. Сайтът изостава в информираността си, но ще навакса.От нас в аванс:1. МИ2 няма условия за нулев старт без външно електрозахранване! Това, че имала три нива на напрежение, не я прави "гарант" за каквото и да е.2. Самата МИ2 миналата година честно си призна, че не може да изпълнява условията по поддържането на "студен резерв" поради технически и финансови проблеми. ТЕЦ "Варна" пропусна да си признае, че изобщо не може да работи.3. Утре тя си отива...

52

Анонимен

преди 3 години

"Колко са задълженията на НЕК и на Енергийния холдинг като цяло? Май станаха повече от 4 млрд."През проекта Белене тези задължения могат да бъдат нулирани. Просто е нужен адекватен министър, който да има дългосрочно виждане за развитието на отрасъла.Сегашният, за съжаление, няма никакво виждане, а само отработва разпореждания. Дори и напътствията, които му се подават от бранша, не ги улавя.

51

БАНко

преди 3 години

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ !!!!!СВЪРШЕНО Е С ТИКВАТА !!!!МИЛИАРДИ РАЗДАДЕ И ОТКРАДНА

50

Анонимен

преди 3 години

Има обаче една малка подробност.Договорът на Доган за ТЕЦ Варна така или инче изтича след броени дни.Но 55 милиона народна пара остават в банковата му сметка.ОСТАВКА И СЪД за хунтата.

49

Анонимен

преди 3 години

До 47 - "В отрасъла работят над 50 000 човека."И следва ли едни други 2000 да им осигуряват заплатите??? Белене да започва да се строи, след пуска Козлодуй да се закрива. Всичко на пазарен принцип, а който не оцелее, толкова му е било писано.Ревете от високи цени на тока, но не се усещате, че докато се хранят маргинални структури, няма как реалните производители да предложат евтина стока на борсата.Министър Петкова, след кашата, която забърка с площадки, лицензи и т.н. да си ходи!

48

Анонимен

преди 3 години

Догане защо винаги мълчиш като п...ка?И постоянно дебнеш изозадзе!

47

Анонимен

преди 3 години

Колко са задълженията на НЕК и на Енергийния холдинг като цяло? Май станаха повече от 4 млрд.

46

Анонимен

преди 3 години

Въглищните централи до 2-3 години ще затворят при тези цени на въглеродните емисии. В отрасъла работят над 50 000 човека. Какво направи Баце на срещата на лидерите? Дори не повдигна въпроса. 45% от енергетиката ни е на въглища

45

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с газопровода? Нали по 5км на ден строяхте? И там са до никъде

44

Анонимен

преди 3 години

на Гинка Върбакова приятелката. И на ния и бяха поискали оставката преди 2 години, но я оставиха.

43

Анонимен

преди 3 години

Счетоводителката на Пашата до къде стигна. Ех, ако разбираше малко и от енергетика, но така е съвсем в тон с останалите от правителството

42

Анонимен

преди 3 години

Тази женица проста помни ли какво говореше когато подписаха договора с ТЕЦ Варна? Или когато Доган придоби дяловете от централата? Каза, че той бил сериозен човек и това било добре за българската енергетика. Беше в предаването на Ризова.

41

Анонимен

преди 3 години

Да бе след като платиха на Доганчу 54 милиона

40

АЕЦ Козлодуй

преди 3 години

е все още държавна ядрена централа. Това дава право на държавата да се разполежда на нейния директор според нуждите си. И подклаждането на недоволство в ядрена централа е много опасно, дори подсъдно, като и всякакви саботажи от комунистически агитки, подобни на тези в метрото.

39

Заинйтересован...

преди 3 години

Г-жа Петкова,следва ли този факт да означава, че ще бъде прекратена порочната практика АЕЦ Козлодуй да осигурява средствата за работна заплата на работещите в МИ2?Ако това е така, следва ли, че изпълнителният директор на АЕЦ Козлодуй е изпълнил задълженията си към обществото и правителството по тази тема?Добре е социалният мир да се поддържа с общи средства, а не чрез кръстосано субсидиране. Президентът живо се интересуваше има ли недоволство в ядрените среди и може ли да бъде използвано то

38

Прехвърлянето

преди 3 години

на студения резерв към ТЕЦ Марица Изток е много адекватно и навременно, особено като се има в предвид задължението на България по зелената сделка да намали въглищните си централи. Така прехода ще бъде облекчен без директна държавна помощ, а чрез този механизъм.

37

Сержант

преди 3 години

Защо преди година или две не протестирахте. Ще ви отговоря. Доста мафиоти са подсъдими за последните две години. Мафиоти в костюми. Разполагащи с много средства, окрадени от народа. И точно няколко месеца след обвиненията на най-голямата риба, започват протести. Странно е. Има още много за съд. Вероятно и тяхното време ще дойде, но народе не връщайте *** и другите и подобни на власт.

36

анонимен

преди 3 години

Пардон 34За 33 беше!