5

Надя Лашева

преди 3 години

Ник,Направихме всяка фетална морфология и биохимичен скрининг. Дъщеря ни беше перфектна във всяко отношение, дори вървеше напред по време на бременността. Въпреки жестокостта, с която пишеш за съдбата ни, искам да ти пожелая никога, ама никога, да не изпиташ една стотна от това, което изпитахме ние, когато ни казаха, че детето ни е неизлечимо болно.Ти и семейството ти бъдете здрави.

4

ник

преди 3 години

Има толкова изследвания па време на бременност. То е фетална морфология, то е биохимичен скрининг. И въпреки тези изследвания семействата решават да задържат бебето. Това е тяхна отговорност и никой не е длъжен да им помага.

3

тя

преди 3 години

До бъдтйхеКакво са длъжни богаташите? Кой изобщо е длъжен? Семейството да се оправя, както може. защо непрекъснато се проси? Никой на никого не е длъжен

2

тя

преди 3 години

Жалко е, жестоко е, но какво могат да осигуря чужди хора на това дете? Не ми се мисли за родителите, но защо чакат на чужда благоваление? И хората имат деца и се грижат за тах. да ве се случва на никого, но на който се случи сам трабва да се оправя.

1

ДДРОнег

преди 3 години

тик-воча върти милиарди, а ние събираме трохи и капачки ...Как за какви дае глупости пари има, а за болните деца все няма и няма ???!!!