253

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ми дреме за ЕС. Аз съм в Германия и ми е супер

252

ined

преди 3 години

Умря ромката дето ги хвалеше и сега си плащат на разни агенции да ги рекламират

251

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНяма проблеми, вие селяните комунисти трябва да се поддържате един друг.

250

Анонимен

преди 3 години

Ес е най великата цивилизация на планетата, бг мангурите са не знаят за кво са живи

249

Анонимен

преди 3 години

Ганио ти ли съдиш европа , дет те е *** 500 год турчина и сега те управлява Борисов *** добре че скоро няма да ви има .

248

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, поредната Л Ъ Ж А! Повечето българи се събудиха и видяха адската корупция в редиците на уродливото недоносче ЕС. Още повече, на много хора им е ясно че нашата Тиква се поддържа точно от тези бюрократични корупмирани структури. Няма да се оправи положението докато този ЕС не се разпадне и в България не почнат 24 часови протести до заменянето на властта тотално от истински избрани БЪЛГАРИ! Не онези от ДС!!!

247

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/289Щот си безроден комплексар и искаш да си европеец, както дядо ти е искал да е руснак...

246

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/292Напълно си прав!И затова Иречек уважава българските селяни, а наричана "интелигенцията" - екскpeменти.

245

Анонимен

преди 3 години

Направете референдуми бе ,евросвиркаджии .Направете ги ,щом сме толкова доволни от ЕС ама не ви стиска .Хич не ми дреме какво щяло да стане после ,по-бедни не можем да станем.

244

Анонимен

преди 3 години

до ха-ха... и преди ЕНП да вземе властта в ЕС .ЕНП са същите крадльовци и корумпета като нашите ГЕП-аджии ! И как иначе - *** са майка и дъщеря ?!

243

V

преди 3 години

Българите траябва да разберат че ЕС иска да взема повече пари от тях за да ги дава на Пеевски ,бойко и доган .Тези пари ще бъдат под формата на кредити които не се знае кой ще ги връща.Освен това за следващите 7 години вноската на България ще е над 2 милиарда ,а падите около 3 милиарда ,и то ако ги даваме за къщи за гости вместо за АЕЦ.Нямаме интерес да връщаме чужд дълг .

242

ПроСоТо

преди 3 години

помощи за Румъния-80 милиарда.-Помощи за Гърция-79 милиарда..-"помощи" за България"-29 /двадесет и девет/ милиарда,ЗА СЕДЕМ години!Е,ако и това "не е плод на супердипломацията" на Мутрьо и неговия Харем,здраве му кажи!Какво още искате да се случи,какъв шамар да ни зашлевят "нашите партньори от ЕС" ,за да ОСЪЗНАЕТЕ ПАГУБНОТО влияние на Мутропасмината "герп"?!

241

БялоЗеленоЧервено

преди 3 години

Българина е такова долно човече, че направо е цяло чудо, че въобще някой по света ни поглежда ! Винаги сме си въртели гъзовете на където си мислим, че ще ни огрее и прецакваме хората.То явно на балканите на всичките народи ни е такъв мизерен чипа.А преди да пишете каквото и да е било за Русия, Германия, Полша и т.н първо рано сутрин си погледнете махмурлийските грозни муцуни в огледалото и контейнера за сборен *** пред блока.

240

Ха-ха

преди 3 години

Усилената реклама на ЕС май по-скоро дава поводи за съмнения в него...Впрочем,ЕС наистина беше супер идея,ама преди 2000-та година,преди да се бюрократизира и изджендъри.За НАТО какво да кажем-става все по-очевидно,че това е организация,която защитава единствено американския интерес и нищо друго.Накрая всеки ще се спасява сам,както вървят нещата....

239

Щерю

преди 3 години

Еми - у нас само Радев и БСП са за върховенство на червената Простакокрация...

238

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази статия и кво означава ЕС Нищо не разбирам 59% какво ?

237

Ако говорите

преди 3 години

руски, в много от европейските държави има руска емигрантска общност, обаче там пък агенти на КГБ. Иначе те са приятелски настроени и може да ви съдействат. Имат и училища. Но това е в големите градове.

236

Анонимен

преди 3 години

До ПростоАрменицте и евреите могат да ти помогнат но искат много пари.

235

Просто

преди 3 години

поляците имат много силна емигрантска общност, както в европейските страни така и в САЩ. Много бързо си намират работа, подготвят си документите, квартири всичко. За това им съдейства общността. Когато аз търся българска общност в чужбина обикновено ми предлагат арменска или турска. Ако има българска то най-често е обсебена от някакви мошеници, които търгуват с ***, оръжие или наркотици или работници на черно.

234

ПроСоТо

преди 3 години

До В Австриящо се отнася до "нашите сънародници,които идват тук за да получат помощите си,но са целите в златни ланци" съм малко учуден.НЕ ЧЕ НЯМА И ТАКИВА !..Но системата там е такава,че трудно можеш да я излъжеш...Трудно,но не и невъзможно..И знаеш ли кои най-яко лъжат и скубят австрийската социална система?-ПОЛЯЦИТЕ!!!!!..Те са уникум!..Просто им е в кръвта да мамят и далаверстват.Но интересно,никой там не гледа с лошо око на тях..Защо ли?..викаш:-"Тиквата тук е "непричьом"..?"