45

баба мара

преди 3 години

вместо да приказвате отиваите на митингите само с празни приказки не става

44

Анонимен

преди 3 години

Във Варна първите дни излизаха по 4-5 хиляди...в Пловдив да са били също толкова. За 10 дни към 20 хиляди от двата града- 40 хиляди.Да бе да 4-5000 в Пловдив някои друт път!!! 4-5 не е имало от първата седмица срещу Орешарски. Първите 2-3 дена в Пловдив бяха не повече от 500 човека и то силно преувичено...сега протести няма, освен ако не смятате вчерашните 20 човека за протест

43

апо

преди 3 години

До До 40по моята , по твоята........ако искаш просперитет , морал , стандарт на живот и т.н. благини ( не само за себе си , а за България ) пътя със сигурност не минава нито през босфора нито назад към съвеЦкия съюз.Днес най-маститите капиталисти са все червени комунисти - борци за равенство и братство , това как може да го определите ??? Само лековерни наивници ( да не казвам ограничени и елементарни хорица ) се подават на болшевишките манипулации.

42

Анонимен

преди 3 години

Много бре ,това да не е от 10ноемвре 1989г. до сега?

41

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименПърво, че не можеш да броиш, второ освен платените гербаджии, няма други в България, които да не искат оставката на парламената и прокурора, че и много повече !!!

40

До 47

преди 3 години

Иска ви се другарю, иска ви се.

39

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия басни за 400 хиляди участници. Има няма от 500 до 3 000 другаря, които няма как да представят цялото общество.

38

Анонимен

преди 3 години

Ако някой не е доволен от заплатата си ...трябва се обърне към работодателя си... "Бизнесмените" в България правят и законите... ,(с лобитата си в парламента) които са само в тяхна полза .Така,че не виждам полза от тези "протести"... Целта им изобщо не е тази , която се лансира...

37

Анонимен

преди 3 години

Къде ги видяхте тези 400хил.? Дори да приемем, че всеки ден участват различни хора в протестите това пак не стига за 400 хиляди общо. Това, че аз си протестирам кротко в нас пак ли се брои. Поредната манипулация на платен *** изпълняващ заръките на някой нов олигарх.

36

До 40

преди 3 години

Ами...по твоята логика и ГЕРБ трябва да се забрани, защото е пълно с бивши конунисти и ченгета, начело с Бойко.

35

Анонимен

преди 3 години

До 37Май математиката и на теб и на изказалият се в статията не ви е силната черта. Прави по 33333 на протест. Ама аз толкова не видях нито един ден.

34

Коментар

преди 3 години

От цялата работа печелят Кънчовците и Харалановците дето обикалят телевизиите да дрънкат празни приказки срещу добро заплащане което пак е от нашите джобове!

33

Анонимен

преди 3 години

НЕ 400 000, а 4 000 000!!! Ай стига глупости от червени статистици и политолози....В Пловдив от 13 дена протести....12 дена бяха под 100 човека бе! Един четвъртък изкараха 5000.....даааа

32

апо

преди 3 години

Каквото и да си говорим истината е една единствена - докато червените ченгета , ДС-та , БКП-та и ДПС-та не се лустрират , да се забрани участието им в държавни структури и управление от всякакъв характер , както и забрана за участие в обществени поръчки на тях и свързаните с тях лица , докато всичко това не стане реалност прехода ще продължава и все повече ще се отдалечаваме от Европа и от цивилизацията !

31

До 31

преди 3 години

А кой искаш да ти решава съдбата?Човек, който не е прочел и една книга, с мафиотско минало, заедно с Доган, Пеевски и Гешев?Или си платен ***....или си като тях.

30

Анонимен

преди 3 години

Простата сметка показва, че има 13 дни протести, пък били участвали 400 хиляди в протестите.Тоест средно по 3333 човека на протест

29

Анонимен

преди 3 години

До 31Ми'шко ... Ти си никой... Но има хора с милиони в тази държава, които могат да подкупят стотици чиновници и да скрият милиони от НАП . Или да си спестят средства получени по някакви поръчки.

28

Анонимен

преди 3 години

Аврамов е ***.От тия заради които дясното не струва и в БГ се свежда само до мошеничества и скандали.

27

Анонимен

преди 3 години

Прочетете поне 1 път преди да публикувате нещо. Пълно с грешки. Безобразие.

26

Анонимен

преди 3 години

И аз не искам тези от снимката да решават съдбата на България. Май е по-добре да си ходят, от където са дошли и там да мият чинии, че тук няма работа за такива капацитети.