7

Анонимен

преди 3 години

Повсеместния разюздан хазарт през тези 30 г. нанесе непоправими щети на обществото и особено на младото поколение !Да не би, да мислите, че е случайна приумица забраната му в повечето стани ?Ето, например, от Израел идват тук на хазартен туризъм, но там е забранен ! Ако беше много хубаво, защо са го забранили ? Някой смята ли, че евреите са глупав народ ?!

6

Анонимен

преди 3 години

Не играйте игри на късмета, това е едно от най-тъпите занимания.

5

о, милите протестъри

преди 3 години

Затворете всички ска.пани казина и игрални зали, веднага!

4

Бинго бонго

преди 3 години

Навсякъде казината са чудесен начин за изпиране на мангизи с неясен произход, обаче в тикволандия "законодателите" за дълго време бяха превърнали територията в нещо средно между Лас Вегас, Атлантик Сити и индиански резерват.Устафка!

3

Анонимен

преди 3 години

Под ръководството на шимпанзето Боко, всичко ще се превърне в монопол. Докато не бъде очистена държавата от герберския тумор, така ще е.

2

Ф.С.В.

преди 3 години

ГЕРБ ще изчисти на всички Бизнеса- Ще останат само Олигарсите )) като Киро гела и още няколко-2020г СЕ направи Преврат на Бизнесът с помоща на Ковид!! в Близките 10 г БГ ще е в сериозна Икономическаа Криза!!

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Дребните...оператори в хазарта нямат...думата.Големият оператор в...сянка да подготви торбите за парите,които ще се носят на Шехерезада и...компания.