139

Ангел

преди 3 години

1 промил( 1 към 1000) са точно 7000 души . В момента на всеки 1000 души 1 е доказано болен .Това е толкова нищожна бройка колкото и 20000 общо заразени което ще рече 3 души на 1000 са изкарали ковид-19. !Чак си миля ,че е по добре да се заразяваме умишлено да с вуриса да го изкарваме , който отцеее отцелеее на останалите , лека им пръст и да не го мислим вече тоя скапан вирус който ще докара голям глад. А от глад всяка одина умирт поне 1000 пъти повече хора отколкото ковид 19 ще отнеме изобщо!

138

Анонимен

преди 3 години

Само да не стигнат 20 млн,че не ми се мисли...

137

Анонимен

преди 3 години

на батко новата маша, на генерал-плъх му писна от цирка

136

ами да

преди 3 години

До БАЛТОВ Е ПИЧ Световните лидери не ползват маски, което ми говори че маските и дисциплината са само за нас-***. Само в Брюксел си сложиха маски за групова снимка. Иначе никой не се пази от коронавируси. Защо? Защото знаят, че такъв вирус няма.

135

до 144

преди 3 години

Единственото в което упреквам правителството е, че не отстрелва на място такива като тебе.

134

пунаматематиката

преди 3 години

Скриха тоя математик от БАН, който плашеше с огромни бройки, но не позна нито един път за 4 месеца и сега изкараха доктор да се прави на математик и да смята бройки...

133

Анонимен

преди 3 години

Определено десет процента ще умрат !Педесет ще останат инвалиди !А двадесет процента ще останат здрави !Но избраните ще са чада на господа .

132

ДО ПРОФЕСОРЧЕТО

преди 3 години

ПРОФЕСОРЧЕ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА ТИ И ОНИЯ ПЛЕШИВИЯ С ВОЕНИЯ КОСТМ И ДРУГИТЕ РУНГЕЛИ ОТ СЕКТАТА!СЕКТАНТЧЕЕЕ!

131

Анонимен

преди 3 години

Баце нов пaлячо ли има

130

Анонимен

преди 3 години

един преятел пита - къде са Годжи и Краси Радков?

129

Ku4e

преди 3 години

В трамваи и други превозни средства масово се пътува без маски. Главно младежи. По градините купон от младежи цяла нощ, разбира се без маски. По улиците вървят на редички - тумби по 5,6 човека пак без маски. Никой не спазва дистанция. В заведенията маса, до маса, хората слизат на улицата за да не се блъскат в маси, хора и столове. Г-н Балтов, не митингите са виновни.

128

Анонимен

преди 3 години

Беше адски забавно как този клоун се репчеше пред медиите как сме щели да мрем яко, как не сме спазвали дисциплина и само ден след това си направи тест и прекара две седмици у дома по мистериозни причини ахахахха

127

Анонимен

преди 3 години

До Германска пивоварнаВие не се хабете да обеснявате колко са прости балканските народи. Ходи си при цивилизованите еврогейчета. Носи маски, рокли квото щеш. Заразявай се, живей в филм. Продажници

126

Германска пивоварна

преди 3 години

Професора,не се хаби да обясняваш - у нас всеки знае медицина по-добре от теб! Но ако си чувал за ваксина срещу вируса на простотията, обади се.На Балканите едно 90% са заразени и за съжаление няма стаден имунитет!

125

Бачкатор

преди 3 години

След COVID-19 идва GLAD-20. Да ви е честито !

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво да правят тези наши сънародници,които живеят и работят по договор, в странида си стоят в тези страни. Като ви напъдиха през март що не ревахте тогава бе? Що докарахте вируса в България? Записахте се безработни в бюрата по труда и пак не ревахте тогава, а сега ревете, че трябва да си плащате тестовете.

123

Анонимен

преди 3 години

До Не е лошоДа, а също и да спите с маски,те само от партиите "Възраждане" и "Боец" спят с маски, щото по цял ден *** портрета на ***

122

Анонимен

преди 3 години

До КартофчоАми то ако слушаме изказванията на СЗОважното е да слушаме мангъра, чалгар-висуролога и други подобни пpocтаци.

121

Не е лошо

преди 3 години

Да, а също и да спите с маски, и да се храните през дупка на маската. Кой го сложи този Балтов начело на Пирогов? Дипломата му сигурно е с тройки взети на поправителен.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен120 Има и такива,които трялва да пътуват обратно,но в България имат адрес в провинцията,където няма упълномощена лаборатория за такъв тест. България,наистина става опасна и несигурна за своите граждани,които работят продължително в страни от ЕС,и които пращат над 1 милард в своята родина.