20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Всеки който разбира английски трябва да гледа пресконференциите на Кayleigh Мcenany!!! А не размазаните от нея журналисти с памперси на устите, да им обясняват какво била казала. А тук да им преписват глупостите.Стра

19

Анонимен

преди 3 години

""Това беше правилното решение. Президентът спаси 3-4 милиона живота", каза тя на брифинг, без да посочва източник за тези данни."Какъв източник на данни и трябва на авторката на статията? Става дума, че Тръмп спря идващите от Китай и след това от Европа. Какво има за неразбиране?Ако авторката можеше само, да разбере какво ги прави Кейлиеит Макенани, жалките *** журналисти на прескоференциите, щеше да потъне от срам заради статията която е преписала с гугълтранслейт.

18

Българин до 10

преди 3 години

Завършил е училището в село Долна Митрополия и курсове, а не академия, в САЩ, като други български пилоти! "Перфектният" му английски се разбира с преводач! Bye-bye!

17

Христо Христов

преди 3 години

До Ха-ха/16Мрът около 3 на хиляда... освен ако здравната система не е претоварена.А янките (принципно) са си диваци като нашите *** бекове и не носят маски.

16

Анонимен

преди 3 години

Предизборната реторика започна.

15

баба мара

преди 3 години

да спасил ги е като ги накара да пият белина и да не носят маски

14

Ха-ха

преди 3 години

Съгласно статистиката за процента на смъртността от коронавируса,ако приемем,че цялото население на САЩ се зарази(330 млн),то ще умрат по-малко от 3млн.души.(под 1%).Как ги е спасил тия 3-4млн.-той си знае.

13

Христо Христов

преди 3 години

До Не забравяме.. а ти?/10Отделно, заводите са си американски - дагоду стадото дето гласува за брюкселските ценности.ПП. 30 милиона маски бяха обикновени, 6+ милиона ФФП2, ставащи за корона вируса.

12

Христо Христов

преди 3 години

До Не забравяме.. а ти?/10Но не ги възстанови. И резервът им остана без маски.Защо пропускаш този момнет?! Не е изгоден на брюкселската пропаганда ли?

11

Бау

преди 3 години

Чуди се какво да измисли :D Няма такова самочувствие.

10

Анонимен

преди 3 години

Докато САЩ се занимават в паметниците си ЕС започва да изкупува страните в Европа.

9

Турта ... сахар...

преди 3 години

До ДжоГумен Гадеф е завършил академията "Максуел" в САЩ и говори перфектен английски... а любимата ти Турта ...сахар ... Тиквоний по това време е търкал наровете на затвора Панкрац в Чехия с Карамански , доказан ДС доносник е с прякор Буда и сигурно още си пази комунистическата партийна книжка .Така че глупостите ти за Москва нещо не вървят...А Тиквата го водят за носа и управляват ВСИЧКИ.... дори и тайните служби на Папуа Нова Гвинея ако решат могат да командват тоя неграмотен еднокнижник

8

Не забравяме.. а ти?

преди 3 години

До Христо ХристовДостатъчно ниско падам аз за да съм на едно ниво с теб за да ти опровергавам гл0постите.Белгия унищожава маски предназначени за грипа H1N1 , КУПЕНИ 2009Г. И НЕГОДНИ ЗА УПОТРЕБА.... не е хубаво да четеш новините само до удобната част .Ако ще казваш факти , не ги режи наполовина... Неграмотен ли си или бавноразвиващ?И да браво на Тръмп че осигури маски за янките лишавайки подло европейците от поръчаните и платени от тях маски. Този ФАКТ спомняш ли си го или не ти е удобен?

7

Джо

преди 3 години

Имаме си - Гумен Гадеф също го камандва Масква

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва ни президент, като президента Тръмп!

5

Анонимен

преди 3 години

Това ще да е някоя първо априлска "новина" дето малко късно я побликувате

4

Христо Христов

преди 3 години

До неграмотвите и бавномислещи троловеАз казвам факти и че на тяхна база твърдението е възможно.Няма да падна да споря с вас или с телевизор. Спорете си сами.ПП. Браво на Тръмп, че осигури маски на всяка цена на янките.Да припомня, че 2018 здравния министър на белгия унищожи 36+ милиона маски от резерва без да жи възстанови.

3

Не забравяме.. а ти?

преди 3 години

До Христо ХристовНе сме забравили как Април Тръмп официално обяви коронавирус за "нищо особено" и лично похвали китайския премиер за доброто справяне с болестаНе сме забравили как опита да купи изслкедванията на европейска лаборатория за коорнавирус за да може САЩ да са изключителните собственици на тази ваксинаКак конфискува маски и мед.материали предназначени и купени от Европа...Как пред лекари препоръча пиене на белина и дезифектанти и десетки умряхаКак излъга че пиел хидроксихлорин..

2

Христо Христов

преди 3 години

Възможно е. Да не забравяме, че Тръмп спря полетите от Китай краа на Януари, а ес почна да ги спира десет зни след като Тръмп спря полетите от шенген. към 22 Март.Да ве забравяме реакцията на човекомразещата урсула относно граничния контрол и ездействието на ес по време на пандемията.ПП. Не знам в щатите дали са имали такъв недостиг на маски като в европа.

1

Анонимен

преди 3 години

Минимум!!!