261

Анонимен

преди 3 години

Ама какви протестиращи?Един вагон хора на Бабикян.

260

Кой му дреме

преди 3 години

За Ковид партото им?Аре писта

259

Ало-измамници в акци

преди 3 години

Организаторите на протеста абсолютно наподобяват банда Ало-измамници в акция-вкарват хората във филм,че са в кризисна ситуация и трябва спешно да проявят решителност да хвърлят спестяванията си през балкона.Едните измамници държат народа "на телефона"(БожковТВ&со) и внушават опасност и безалтернативност да се направи тази саможертва.Другите престъпници са на площада и играят сценки имитиращи кризисна ситуация.Крайна цел- измама и обир на народа.Дали пък ИвоХр. не беше прав за 80%?

258

събитията днес

преди 3 години

ОБОБЩЕНИЕ: диво доупоскване на каквото е останало до края на мандата (вкл. достъп до данни от западняците от летището - GDPR) в полза на чужди интереси + ББ президент (мама Меркел вариянт), ако не Карибите за 10 год. и 1 ден с няколко чекмеджета да изтече давност и завръщане в Европа да харчи пари безнаказано (Херо вариянт) = страхотен Холивудски сценарий

257

Странджата

преди 3 години

От друга страна си мисля защо протеста трябва да утихва нека си купонясват нали са млади и безработни мама носи тати носи. Ама защо пречат на работещите хора?

256

Анонимен

преди 3 години

Хора ... да го мислим и да не го мислим, Ердоган се е разбеснял. До 5-10 години, дали той, дали наследниака му, ша на прегази кат куцу пили думат и толкоз ше ний, Ни нато, ни мато ше ни защити. Па и от как са отказахме от русия ...

255

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262Не показват директно хората, защото искат да намалят обизайното "клепане", което щенастане.

254

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака е! МАРЕШКИ ВЪН!

253

Анонимен

преди 3 години

Само Божков ще ги успокои срещу 50лв. хахахаха

252

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВЪН

251

Протестиращ

преди 3 години

Борисов ако нямаш топки да защитиш всичко добро което си направил верно май трябва да си ходиш ! Щом те е страх от един Метежник питай твоя приятел Ердоган как се оправя с такива метежници. "Пребитото" дете обиколи всички телевизии да злепоставя полицаите ! Щом не можеш да ги защитиш и те е страх да гледаш кръв давай власта на тези които нямат такива скруполи !

250

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези протести- идват избори- нека там хората свободно да гласуват за когото искат! Това е демокрацията! Всичко друго е диктатура. не може няколко хилядна тълпа с различни окраски и мераци да натрапва на цялото българско общество мераците си.СТИГА ПРОТЕСТИ!

249

Откъде-накъде

преди 3 години

Събрали се 3000 души от кръговете на БСП, 2000 платени хора на Васил Божков и 1000 безделници - и ще свалят правителството. Да, ама Не!

248

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271а 1 500 000 повече ли са 2 500 000

247

score ;)

преди 3 години

Антоанета Христова vs Антоний Тодоров 1 : 0

246

Анонимен

преди 3 години

Като гледам кой води протестиращите и колко са няма смисъл да ги успокояваме.Като гледам пресконференцията на партията на Слави ,че то парт. актив на БСП са по-млади.Къде са младите,умните и красивите?

245

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270А 50 000 повече ли са от 1 500 000?

244

Док

преди 3 години

В най- Добрия случай един от ДС / ББ/ ще бъде заменен с друг от ДС или някой, уж независим, който ще бъде УПРАВЛЯВАН от ДС. Тия алчни хора изтощават до смърт нормалността в бг както в икономиката, така и в политиката.

243

Анонимен

преди 3 години

Оставка!!!Каквото и да дойде след това джипуправление,на един еднокнижний,заобиколен от калинки ще е по добро!И никога повече не трябва да се допуска това!

242

До 270

преди 3 години

ЯВНО НЯМАШ ПАМЕТ - КАКТО БОЖКОВ, ТАКА И МНОГО ДРУГИ ОЛИГАРСИ, ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ДС. ЯВНО НАИСТИНА СТЕ МНОГО ПОСРЕДСТВЕНИ, ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ ТОВА, А САМО СИ ДРЪНКАТЕ.