39

До Пешо

преди 3 години

И какво искаш ?Смъртна присида ?Важно е,че има ефективна присъда !Посочи ми един висш политик в България след 1991г. с ефективна присъда преди кабинета на Борисов.Пууууу....аман от мрънкачи и дървени философи.Ако е тъй-защо е тъй,ако е инак-защо е на инак...Какво вече искате ? Не виждате ли,че все нещо се прави,държавата мърда....Кой направи повече?

38

Вегетарианец

преди 3 години

Е щом е условна присъдата, може да си поръча още суджук!

37

Анонимен

преди 3 години

Без майтап, прияде ми се суджук, въпреки че в последните години се опитвам да консумирам здравословна храна.А тоя защо е с условна присъда?

36

ПЕШО

преди 3 години

До АнонименЕТО ТУК Е МЯСТОТО ЗА ИЗЯВА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР А НЕ ДА ГОНИ КОКОШКАРИТЕ И ПРОТИВНИЦИТЕ НА БОЙКО.СРАМ ЗА ПРОКУРОРА.

35

Правосъдие ОлеМАЛЕ

преди 3 години

Мартинов ще предаде 1 тон Суджук на собственика Проданов- Понеже този 1 тон беше "Веществено Доказателство " сега ще бъде върнат -разноските по делото ще ги плати Бизнесменът -защото Суджукът му се оказа Второ качество и не е спазил рецептата -марка "Стара Планина" Също така Бизнесменът в двуседмичен срок трябва да даде 3 тона Суджук на Съда -защото в Министесртвото на Правосъдието имат съмнения че има голяма "фира" и явно са ползвани шмекерии! Лично Ръбил (целуниръка) ще декустира Деликатесът!

34

ако и довечера

преди 3 години

всички основателно възмутени от поредната подигравка предпочетат да си стоят у дома пред компа, окончателно ще се убедя, че сами сме си виновни!И не ме контрирайте, че и следващите ще са такива - като са такива, пак на улицата и така, докато не ги направим свестни и респектирани от избирателите им!

33

www

преди 3 години

Главният свидетел на обвинението Мартин Проданов е истинският измамник и крадец. Познавам го лично и е измамил много хора за много пари. това в Добрич всички го знаят. Дори една банка изгоря.

32

Искаме

преди 3 години

да си внесем немски и румънски съдии! Промяна в закона, който да позволи това.

31

Анонимен

преди 3 години

Ес даде на нашия тиквун не пари а кредит.Ама като си прoст си прoст.Само нашия гамен го изработиха яко

30

Анонимен

преди 3 години

И откъде съдът знае, че този гербаджия само е използвал името на Тиквата, а не е действал с негово съгласие? Ааа, ясно, това е опасно да се пита, тъй като иначе Тиквата трябва да е и той обвиняем. Със сигурност даже не са го разпита ли. И забележете, рекетирания накрая е осъден да плати разноските по делото, при положение, че е потърпевш?! Ега ти и правосъдието

29

Анонимен

преди 3 години

ЕС да спре милиардите, нали трябвало да няма такива изцепки. Ако парите спът, никой от тези няма да иска да управлява

28

Анонимен

преди 3 години

Фанфарите за какво са? За 3 млр.И 26 млрд заем. Добавени към текущите 40 млрд. Стават 66 млрд евро дълг. На фона на 2млн пенсионера, 500 000 работещи. Добавяме и танева дончев и Борисов отмъкващи половината пари. Днес Борисов реално загроби България

27

Щерю

преди 3 години

Върховенство - на суджука...

26

Анонимен

преди 3 години

Върховенство на закона!? Ха ха ха. Тук закона е ОПГ ГРОБ

25

Анонимен

преди 3 години

Изненадани? Няма!Преди дни условна присъда и за син на прокурор убил двама души.

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя заем от 30млрд няма да го връща Бойко.След себе си ще остави непоправима катастрофа

23

пияница мистик

преди 3 години

Ами той и марионетката Зелен Чорап използва името на Бойко Борисов, за да се докопа до властта, ама освен скандала Фигурантгейт нищо друго не стана

22

Видими резултати

преди 3 години

Браво, истината възтържествува. Лой комат баш чекмедже бабаит, опука четири тона петъли и накрая чист като пубисен храст на самодива.

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СМЯХ В ЗАЛАТА

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Не си разбрал. Няма и да помирише затвор, присъдата е условна.