8

Анонимен

преди 3 години

Катаджия не е искал подкуп ли? Да им се даде медал, други такива няма. Даннчо Катаджиярта или Тръпковия с 20то левките да са прибрали кинтите?

7

Анонимен

преди 3 години

Гледах преди малко Гаспар Авакян в ютюб , руски блогер Накара катаджиите сами да си напишат глоба за това че не им свети стопа на патрулката Бъдете активни граждани , всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео Знае се че всички катаджии са корумпиране Сега им е малко по-трудно откакто ги накичиха с камери и микрофони Полицай няма право да ви забранява да го снимате на обществено място

6

Анонимен

преди 3 години

До коментар 5: Само така. Тия мръшльовци са недостойни да са полицаи. Вън!

5

Анонимен

преди 3 години

Гледайте във фрог - младеж в София снима клип , двама полицаи спрели на забранено място патрулката е седнали да обядват в заведение Казва им че вече не са полици - ще пише в управлението и най-вероятно ще бъдат уволнени както е станало с други двама полицаи снимани от него в предишен клип

4

Анонимен

преди 3 години

Няма да се очудя тези 195 кинта да са ги описали като доказателство по делото и "малчоганът"рще трябва да чака да излезе решение , че еветуално да си ги види обратно. Много грубо са ги изработили.

3

Анонимен

преди 3 години

Ето там е корупцията. Ще има корупция, докато се намират букл..у...ци, които да корумпират. И очевидно новата бодра смян овреме е в час.

2

Анонимен

преди 3 години

берачи, от електората на дпс...

1

Анонимен

преди 3 години

СпрЕни, Христова, спрЕни. "Я" в единствено число преминава в "Е" в множествено. Учи се в трети клас.