62

Чоко

преди 3 години

Всеки го изкарва различно. За съжаление имам двама познати, които стигнаха до болница и кислород.Надявам се всеки от вас да го изкара лесно с един-два дена неразположение или без да разбере, че е вирусоносител. Но нека разберем , че не всички го изкарват леко. Апропо, моите познати са на 40 г.

61

Z2Z

преди 3 години

Как така не могат да проумеят хората, които не искат да носят маски, защо се носят. Те се носят, за да предпазиш другите от себе си. Да предположим, че всеки е може би заразен. Вируса не лети сам а се пренася от аерозолните частици които се отделят когато говорим или дишаме. А когато другите носят маски предпазват теб.Така ако сме нормално общество и се грижим един за друг ще прекратим разпространението на вируса много бързо.Но да се вярва на конспирации е някак по естествено за повечето хора.

60

Анонимен

преди 3 години

До Или 66Има ли климатик и затворено пространство СВЪРШЕН СИ !!Маска може да сложиш на всичките си дупки НУЛА ефект.Зимата ще е СЕЧ.

59

Или

преди 3 години

Хигиена хора, хигиена и дистанция му е майката! Маските и ръкавиците дават измамно чувство за сигурност, но без чиста маска или кърпа в помещения с климатик и много хора си е безумство.

58

Анонимен

преди 3 години

Тези които искат да живеят в Апокалиспис, също и платените тролчета. Вие знаете ли колко е реалния размер на един вирус? Как точно ще го спрете с кърпа,*** или някаква маска на лицето ви(която никой не знае всъщност на колко време е месец,два,три.... аа той вируса може да влезне и през очите ви. Отделно смърделите ви пелени имат пролуки около носа ви, около бузите ви и около брадата ви.

57

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Усложнения се получават понякога и при другите вируси 1:1000, а последиците не са по-малко страшни, но за тях никой не затваря държавата и света.Коронавирус е преувеличена опасност. Раздута !Коронавирус е експеримент, а не болест.Цяло лято ще поддържат огъня на истерията, а октомври/ноември е планирано ново затваряне.У нас заради протестите може и по-рано.И така 2-3 години, докато ни писне и сами пожелаем "новата" ваксина с чипа.Целта ? Тотален контрол и вечна власт на световния елит.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Наистина е ужасна но е самата истина.А това че истината те психира няма значение.Казвам ти го от първо лице единствено число.На някой ще им се размине но на други НЕ.Който иска нека рискува.Ако имаш и грам мозък се пазиш но ако си просст крещиш "Няма вирус" като Мангассъров и така.Квото ти е писано.е

55

пияница мистик

преди 3 години

Искам Мангър-Джангъра да стане дълъг преносител. Не съм лош човек и не искам да умре, ама дано се гърчи червея

54

Анонимен

преди 3 години

Статията е ужасна и написана целенасочено да психира хората! Има неща, които не е необходимо да знаем и това е едно от тях! Нарочно драска тия психарии!

53

Язе

преди 3 години

Ай стига простотий!!! 3ма пациенти.....от няколко стотин хиляди.... а бе вий прости ли сте или ***??? И колко ви плащат за такива статий?!?

52

Satira

преди 3 години

Аман вече, този Коронавирус какво ли не засяга?

51

Анонимен

преди 3 години

Абе, къде е зеления чорап?Нещо си правеше тестове напоследък.Контактен се оказа на служители в Президентството, с положителни тестове.Дали не са на Шипка. Да се лекуват.

50

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си спазвам мерките и не слушам Румен дългото чорапче.НЕмало вирОс.Има ли го, нЕма ли го.НЕмам намерение да го разбера по трудния начин.Колкото на по-наперен се прави някой, толкова по-вероятно е да е заразоносител. Не общувам с такива хора лично. Има си Вайбър и Скайп за тази цел.

49

Анонимен

преди 3 години

Има още една болест която е неизучина от човека !Според един учен лекар инсулта се причинява от вирус които запушва венитеИ артериите на хората от години !Ама защо симптомите са същите съсиръци ?Защото е смесен вируса на стафилококи с друг вирус от типа свински грип .И се е получил супервирус убиец бавен но сигурен !

48

Анонимен

преди 3 години

Ако веднага им бяха изплатили обещаните 1800лв+ДДС щяха да се възстановят много по-бързо, а те сега си измислят симптоми , уж резултат от несъществуващия вирус "BG first!"

47

Анонимен

преди 3 години

С две думи тея дето са умряли няма са мъчат !Другите ще умрат с болки след време и мъки нечовешки без помощ и лек!

46

Хемус

преди 3 години

Пич Бай *** сте точно вие,които вярвате на всяка глупост за този вирус!Много сте отворени,първи напълнихте гащите,да се криете под легла и полите на жените си!А вярвайте,че работя също в кофти среда,и от 13 март насам съм си все машина!Плажче,бира,флиртче,така се живее

45

Хемус

преди 3 години

Украсете още истории,аз съм читател!Гледайте някъде да не изтече радиация,че тогава ще е забавно

44

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление че всички които разказват какво са преживели докато били,,болни'' и след кати са,,оздрвшли'' са кравари. Как пик не се намери един италанец,испанец,германец...да разказва колко го боляло и бля,бля

43

Истукан

преди 3 години

За някой минава леко, за други тежко, а трети не са засегнати и никога няма да бъдат засегнати. Последните са издръжливи и ще оцелеят при силните вибрации на Земята. Коронавирусът е проблем за най-слабите и е само началото. Тези хора ако не издържат на коронавирус, няма да стигнат и до следващото изпитание след коронавируса, което ще е следващото сито за прочистване на Земята и човечеството. Не е ад, а издигане на човечеството на по-висока раса. За да стигнем до висока раса, минаваме прес сито.