422

значи

преди 3 години

Спорих върло с една приятелка привърженичка на бкп. Но никога не съм очаквала, че ще се появи по-голямо зло в лицето на герб. В момента мши плащат половината заплата от 3 месеца. Ела зло, че иде по-голямо зло.

421

Зозо

преди 3 години

никой не е очаквал мафията да бъде победена с гласуване. Който не разбира намека с бесилката, ще му бъде обяснено по-директно

420

Анонимен

преди 3 години

До Лили БарутаСлед 9 месеца има избори, тогава ще видим какво иска обществото. Стачките единствено създават напрежение и вредят на обществото.

419

Знаем им номерата

преди 3 години

БСП и Радев сега *** рани и се чудят откъде наново и още по- подло да подхванат измислената от тях всенародна Революция.

418

Лили Барута

преди 3 години

Генерална стачка докато тия узурпатори не паднат и после да си получат заслуженото!!!

417

Анонимен

преди 3 години

БСП НАСТОЯВАТ ЗА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ- СЕГА НС ПРИЕМАТ НОРМАТИВИТЕ, ОБАЧЕ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЧЕРВЕНИТЕ КОГАТО ИЗБИРАТ ЛИДЕР...

416

Анонимен

преди 3 години

Патериците влязоха в действие, но и това ще е до едно време!

415

Мъчно ми е

преди 3 години

Глумен Злорадев сега страда от голям запек!

414

Газпром

преди 3 години

След неуспешния вот в тоалетните на "Позитано" 20 пълнят газ в бутилки.

413

не е вярно

преди 3 години

До АнонименЕдно време беше много престижно да учиш в Москва или Санкт Петербург. И със сигурност получаваш солидно образование и там няма секти като делта капа череп и кости икъдето е по-важно да членуваш, отколкото самото обучение. Но антипропагандата срещу Русия си казва думата. Цял свят е срещу тях, ама те пак си се справят.

412

Евала

преди 3 години

Евала !

411

Поля

преди 3 години

Взе да става гротесктно. За кой ли път в България.

410

Георги

преди 3 години

Когато съединителя казва "Мафията вън", това не означава ли и БСП вън? Да свалим сегашните, но да дойде нещо ново и по-добро. А то новото на хоризонта е Слави, но нещо не в ярвам, че ще е по-добро.,.....

409

естествено

преди 3 години

герб си осигуриха подкрепа в лицето на партийки, които повече няма да видят парламент и власт. Марешки, патриоти измислени и тем подобни. Никак не подкрепям бсп, ама не искам да ме управляват слугите на слугите. Бсп от ратаи станаха управници, а герб-бодигардовете им ни управляват сега. А мерси.

408

Анонимен

преди 3 години

Стига с това БСП и те са същите ,но в момента управлява ГЕРБ и то 10 години,реално какво направиха !Нищо !

407

Анонимен

преди 3 години

От депутатите никой не е очаквал друго. Сега младите, недоволни ще определят правилата. Не са с жълто около устата, а са хората, на които се крепи икономиката - бъдещето на България.

406

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

405

Анонимен

преди 3 години

Как един от БСП не изпрати детето си да учи и живее в Москва.Преди се натискаха много за там.Сега и Нинова и другарите й си пратиха потомците да градят капитализма в ,, омразните,, САЩ

404

Анонимен

преди 3 години

оoo, дпс гласува само след съгласуване с Баце, да може после да излезе и да вика:"ето бсп и дпс са заедно". И после награда за дпс - парички за джамии,опрости милиони на мюфтийството, 2 млн сега за стадион в турско село, подели си БГ с тях - там българи няма и последните се изселват, кметове турски , само турски бизнеси, език и ислям. А в НС всички закони се гласуват с дпс, не с бсп. Така че се скрий, никой не се връзва на манипулациите. Ще видим колко пари е раздал борисов за ***.

403

Бау

преди 3 години

Ако има опасност вота да мине, то ДПС и особено тия от БСП ще гласуват против! Кой иска предсрочно да се лиши от удобството да е депутат!? Помним едно гласуване на Каракачанов, след което се разбра, че и без него ,,правилните" гласове са 3-4 повече! Излезе на трибуната и обяви, че се отказва от гласуването си, уж системата го отчела грешно.