22

Анонимен

преди 3 години

Спираш до вратичката на пътя от Балчик и дори паркинг не плащаш. Събота и неделя има опашка от коли за влизане в три реда, но върви бързо. Има туристи само в хотелите на плажа - повечето са 4 и пет звезди. През седмицата коли почти няма.

21

QRS

преди 3 години

Всичко на мутробетономорието е с някакви условия и винаги има дребен шрифт да прецака клетия турист.

20

Анонимен

преди 3 години

Няма нормален човек, който да почива на море в България.

19

123123

преди 3 години

В Албена всеки може да влезне и без да е гост на комплекса. Има бариера през която си влизате и си взимате бележка от автомата и на излизане си плащате 10 лв за 24 часа. - това са сините паркинги в комплекса, има и зелени паркинги , които са в близост до плажа - те са по + още 20 лв. Отделно, без да влизате в самия комплекс, до първата бариера можете да влезнете в огромен паркинг на нещо като автогара, който беше наполовина пълен, което говори че им е и по-евтино и от 10 лв.

18

123123

преди 3 години

През изминалата седмица бяхме за по няколко дена на нашето Черноморие: на Албена - чадър с два шезлонга - 3 лв., с издаден касов бон. На Златните - чадър с 2 шезлонга - 6 лв. , а ако искате и шалте върху двата шезлонга още 3 лв. или общо 9 лв. На Слънчев бряг - са по 4 лв или 2 шезлонга с чадър 12 лв. - касова бележка - в 30% от случаите. На Златните е най-зле от към касови бележки, нито на плажа, нито в ресторанти и кафенета. Издават нешо на което пише касов бон, но няма QR код.

17

Анонимен

преди 3 години

Безплатно... е само сиренето в капана за мишки.

16

Мен

преди 3 години

До АнонименПич, точно приморско и китен са най-долнопробните курорти по черноморието. Още преди 15 години спрях да ходя там. Гнусна вода с един мазен слой отгоре, в нея плуваше какво ли не. Като исъхнеш смърдиш на ***, ужас!

15

Джо

преди 3 години

Няма да дойдем!

14

Анонимен

преди 3 години

В Приморско шезлонгите и чадърите са без пари тази година. На морето е страхотно. Единствената разлика е, че няма чужденци. Храната също беше много вкусна по ресторантите. Има леко увеличение на цените. Закритите дискотеки не работят и няма ум от пияници по улиците. Чудесно е за семейна почивка!

13

морски

преди 3 години

Нощувка + закуска и вечеря= 35лв. в Китен.На Север от Бургас, да се научат как се прави Туризъм !!

12

Мен

преди 3 години

До Мен :)Нещата може и да се променят, обаче репутация се гради трудно и веднъж загубени клиенти не се връщат или се връщат трудно. Аз против това да има добри места за почивка в бг нямам, напротив ще се радвам. Преди 2 години се подлъгах с едни реклами на Градина и опитах. Черноморието за мен е зачеркнато, от години си почивам прекрасно в Гърция. След 10 години може пак да пробвам тук, ако видя положителна промяна...

11

Анонимен

преди 3 години

безплатен обяд няма, кафето е 8лв но шезлонга е безплатен .. отново циркове и постановки. Хаиде на баня всички хотелиерчета. В Гърция фрапе с вода е 1 евро.

10

Анонимен

преди 3 години

Най-скучния *** курорт по нашето Черноморие е Албена...никакви атркций няма млади хора тъпня отвсяде....далеч по-добре в Варна.

9

Мен :)

преди 3 години

До МенНещата се ПРОМЕНЯТ ! Говорите на изуст ,а и сам казахте преди 5-6г ! Ще дам пример една пица е между 9-12 лв , салата 400 гр. е от 5 до 8лв , миди 700гр 9 лв :)

8

Иван

преди 3 години

До АнонимеНМоля Ви не се излагайте с толкова *** коментари :) в Албена НИКОГА не е БИЛО ТАКА НЯМА И ДА БЪДЕ! Всеки е свободен да влезе в комплекса и никой не ви спира!

7

АнонимеН

преди 3 години

АЛБЕНА Е САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ РЕЗЕРВАЦИИ ТАМ!!!ИМА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА КОЯТО НЕ ПУСКА ДРУГИТЕ В КУРОРТАТЪЙ, ЧЕ АКО СИ РЕЗЕРВИРАЛ ТАМ ТИ СИ СИ ПЛАТИЛ БАЯ ДОБРЕ И БИ ТРЯБВАЛО ИЗОБЩО И ЧАДЪРА И ШЕЗЛОНГА ДА СА ТИ БЕЗПЛАТНИ

6

Анонимен

преди 3 години

*** палатка ще си донесе, а не чадър

5

м дааа

преди 3 години

На българина това му е мечтата , безплатен шезлонг...."9 млн мишлета".....Отиваш на запазената зона , хвърляш 50-100 кинта с включен бар и се кефиш. Като ще ходя на море за да вечерям шпек в стаята - предпочитам да смуча бири пред блока, докато наглеждам децата.

4

Мен

преди 3 години

АХАХАХАХАХ при условие че имат колкото искат празни чадъри да си нося. Реклама и жест по български. На албена бях за последно преди 5-6 години. Европейски цени с бг обслужване.

3

Анонимен

преди 3 години

Не се връзвайте на простотии! Няма безплатен обяд!