18

тигана преди да

преди 3 години

сме хванали рибата: ЕС и ЕБ дали разполагат с такава сума в трилиони като заделени налични, едва ли и икономиките на ЕС ще успеят да ги осигурят, май като америка фърст ще печатаме хартийки без покритие - да му мисли останалия свят ...

17

Анонимен

преди 3 години

По първото изискване: да се изготви план за разходването на средствата няма проблеми. Събират се министрите Горанов, Караниколов, Танева,П.А. и за няколко дни изготвят плана.ББ го занася в ЕК и след 2 седмици той е подписан. Ако се забавят министрите 3 месеци без пари. ОК, тогава ще харчат тези от бюджета. Третото искане обаче е нож за кабинета: да няма корупция и да има върховенство на закона. Корупция има на всички нива на властта, а прокуратурата и съда са НАД ЗАКОНА! Баце,Гешев,кажете...

16

Анонимен

преди 3 години

Мутрите отдавна са разпределили парите помежду си, т.е. кой колко и как да открадне.

15

И сега какво

преди 3 години

излиза,защото у нас няма върховенство на закона,тез пари ще ги гледаме през крив макарон.

14

Бау

преди 3 години

до 19Пиша последно и спирам. Самият факт, че ако няма закон ще е анархия и всеки ще *** и краде е ужасното.

13

На бас

преди 3 години

Да се хванем на бас,че този път Тиквата е излъгаха....Меркел и сие го котката,за да подпише и сега ще акцентират върху това...Няма върховенство на закона...няма безвъзмездна помощ...Има за такива крадци като тиквата само ....заеми. и какво ще стори Тиквата,това което може...тегли заем,краде и ние плащаме...Да си жив и здрав още дълги години да ни прекарваш..Тиква.

12

и още

преди 3 години

До БауВ България законът е това, което Борисов казва и поръчва. Това пише през януари т.г. авторитетното германско издание "Шпигел". Статията е озаглавена "Дъното в ЕС". "Законът е това, което Борисов казва и поръчва, понякога по телефон или с бележка"... "За него е важно да не се проявява като автократ, но неговата система няма много общо с върховенство на закона", пише авторът Кено Версек.

11

Анонимен

преди 3 години

от 1800 млрд.? за целия съюз, за нас дават... 29... , което прави 1.5%. От 29-те 9 са безвъзмездни, 20 заеми! Около 2 ще трябва веднага да платим безвъзмездно, т.е. 9-2=7!!! 7 млрд за 7 години, като сме поели ангажимент да се вдигнат данъците! Тук не изчисляваме колко ще се открадне и колко отива в наши фирми. Ето това е ЕС. А баце се фали че е мнооо убо.

10

Бау

преди 3 години

До 12хвана ме! Предавам се, ще акам! :D

9

не само ние знаем

преди 3 години

До БауБългария е на последно място в ЕС по върховенство на закона, според всички изследвания през 2019 г. Последно! В същото време сме на първо място по корупция. Състоянието на върховенството на закона и корупционната среда в България се влошават, а страната изпитва все по-големи проблеми с контролните механизми върху властта и управлението. Това е основната причина за смъкването в класацията, пише в доклада на Световен проект за справедливост" (World Justice Project, или WJP).

8

HaHa

преди 3 години

И внуците ни ще ги изплащат тияпомощи.Отделно от въпросът в чии джобове и шкафчета ще отидат!!!

7

Бау

преди 3 години

До 9това е ясно. Мен ме дразни как все политиците са виновни, а дребните тарикати от народа - невинни.

6

Бау

преди 3 години

До 8Много ясно, че ще съм платен. Това имах предвид, подозрителен си към всичко. И от Сорос и от ГЕРБ и даже съм джендер!

5

Бау

преди 3 години

До 5научил си да си подозрителен към всичко. Нищо повече ... Няма как да си богат ако не си образован и амбициозен. (има де .. ако си крадец/мутра)

4

Анонимен

преди 3 години

За България 29 млрд., а за Гърция - 70 млрд. И това ако е успех...

3

Бау

преди 3 години

и сега *** ще ни обясни как парите ще бъдат откраднати, защото той знае точно какво ще се случи. Той е умен! :D

2

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не се гответе, баце вече си е поръчал нови шкафчета.

1

Анонимен

преди 3 години

кога стана професор, правете я направо акедемик