21

тигана преди да

преди 3 години

сме хванали рибата: ЕС и ЕБ дали разполагат с такава сума в трилиони като заделени налични, едва ли и икономиките на ЕС ще успеят да ги осигурят, май като америка фърст ще печатаме хартийки без покритие - да му мисли останалия свят ...

20

Анонимен

преди 3 години

Все влизали Пари от ЕС ??? Аз Не усетих някакво благоденствйе върху стандарта си , ...Ти усети ли ??

19

Марин

преди 3 години

До Анонимен- Питаш къде са милиардите. Ами аз винаги давам пример с жена си- мед сестра- за 10 год заплатата и се вдигна от 310лв до 920 основната.При нас направиха пътя Пловдив Асеновград като магистрала стана. Предприятията около Пловдив търсят работници а няма...Безработицата стана само 4%.През 2010 средна заплата 580 лв- през 2019- 1300 лв..

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Ако е това, защо не спуснат един списък с предложения за реформи и да натискат чрез протести те да се изпълняват! Впечатлението е че, искат само заместване на едни фигури с други.Какво конкретно предлагат, каква реформа в системата която да ограничи корупцията, какви НОВИ механизми на управление?Стани за да седна. Завой към Евразия. Цялата власт в президента. Разпределение на грантове... тези не хващат декиш!

17

Анонимен

преди 3 години

Най-важното което трябваше да свърши ГЕРБ, беше реформи в посока борба с корупцията, така всичко построено щеше да е или по-ефтино или по-качественно, а най-вероятно и двете едновременно. Те нищо не направиха за 12 години, за да могат да си напълнят гушите безнаказано. Оставка и съдебна реформа веднага.

16

Анонимен

преди 3 години

От миналите пари нищо не видях и от тия няма да вида нищо. Те си отиват по старите испитани схеми при който трябва, с малки изключения, защото все пак, някой трябва и да работи.

15

Владо

преди 3 години

Добър ден.

14

Коментар

преди 3 години

Изобщо не трябва да има промени в правителството,просто трябва да излязат с ясна програма какво предстои да се свършидо края на мандата при два варианти - при влошена епидемиологична обстановка и при нормални обстоятелства.Правителството не бива да се поддава на натиск.При малкото оставащо време до края на мандата и влошената икономика в световен мащаб, само твърди и еднопосочни действия ще дадат резултат.

13

Анонимен

преди 3 години

тоя по нищо не се отличава от онова отровно тома биковдето беше от партията на мигленчето кунево и пращаше борисов в затораза толково пари които еветуално си задават трябва да се организира крадене и те са готови да поканят всеки за премиер само да останат близо до средствататочно евнтуалното получаване на тези средства е най важната причина тези крадци да не са власт

12

Мда

преди 3 години

Смисълът на тоя вот на недоверие е само един-да покаже кой крепи властта,та хората да си направят изводите.Нищо повече.Впрочем ДПС най-вероятно ще измислят някакво соломоновско решение-хем да се дистанцират от управлението,хем да не го застрашат,ха-ха.

11

delusional

преди 3 години

Не мога да повярвам на ушите си: Христо Иванов трябвало да стане премиер ей така, като жест... Анализаторите, къде по света сте видяли разиграване на подобен сценарий?? В Европа, Африка, Америка, Азия....? Що за безотговорност - да дадеш власт на личност която даже не е представена в парламента! Кой после ще пусне бюлетина за подобна партия, от която можеш да очакваш подобен "жест" ? Вие от политика имате ли си представа?

10

Анонимен

преди 3 години

Стойко Стойчев го разбрахме какъв е. Стойко, махни гребена, стойко. Пънкар не *** на властта. Стойко е срам за гребена.

9

Анонимен

преди 3 години

Този започна да се появява всеки ден. Трябва да му вдигнат заплатата. Държи се като отличен слуга в кризисен момент. Не се отказва дори когато каузата е загубена. Такива хора трябва да се ценят.

8

ДинкоАТВ

преди 3 години

Това неприятно човеченце навсякъде го набутват да обяснява колко хубаво е ГЕРБ и колко лошо е всичко което не е ГЕРБ. Бих го скъсил с още една глава на живо.

7

граматик

преди 3 години

Сега този Стойко ли е или Стойчо, авторът?

6

Социопат

преди 3 години

Фон дер лайен други работи каза сутринта по телевизията, ама щом Боко така се е договорил и соц идеолозите така ви убеждават, вервайте им.

5

До 6

преди 3 години

То слепия с червените очила няма как да види нещо освен Путин, Радев, сърп и чук и червената петолъчка.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе, Слави, как да няма общо? Това е една от основните причини, заради които протестират хората. Къде са милиардите досега? Къде потънаха? Защо не се вижда нищо направено с тези пари, освен тук таме метростанция и по десет ремонта на един булевард и некачествени магистрали? Абе, какви социолози сте, щом не можете да направите елементарен анализ за недоволството на хората?

3

Таню

преди 3 години

До ГЕРБ пропуска..Надрусаният вече само така си говори...

2

БЪЛГАРКА

преди 3 години

НА ТИЯ ДЕТО СТАЧКУВАТ НЕ ЗНАМ, НО ЗА ВАС КРАДЛИВИ *** СЪМ СИГУРНА---ЧЕ ЩЕ ДРАПАТЕ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ОЩЕ ДА КРАДЕТЕ, А НАРОДА ДА ПЛАЩА !!!