19

Сатира

преди 3 години

А колко бащи пускат фалшиви сигнали срещу майките на децата им, с който са разведени? Колко подобни подмолни случай има в страната?

18

Анонимен

преди 3 години

Ето за това трябва често да задоволявате жените си и да еякулирате в устите им, а те да ви гълтат. Това трябва да се превърне в рутина! По-добър естествен антидепресант нема!На жените просто си им трябва, щото иначе късат лентата и почват да си мислят, че я съседките им правят магии и почват да буйстват (Жени лудата), я звездите почват да им говорят и почват да искат да си пребиваш бебето и да го принесеш в жертва.Просто си трпбва да се отърсите от табутата и да гълтате по често, мили дами!

17

?

преди 3 години

До питащ! Тя не е от Перник!

16

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми се мерна от репортажа от блока и, че им е залепила послание на съседите и пишеше "Свидетелите на Йехова". Правете си сметката за каква сектантка става въпрос. Тези са промити мозъци, заедно с онези другите евангелисти. Сбъркана работа и то в 21 век.

15

Бургазлия

преди 3 години

До питащ, такива като вас, които си правят изводи на база една болна жена, за цял 100 хил. град, са проблема на обществото.

14

До питащ

преди 3 години

Ела да провериш лично!

13

Анонимен

преди 3 години

Да Вее, щяла е да го изяде даже...Мисирките намериха една психично неуравновесена женица и започнаха яростно да отклоняват върху нейният гръб истинските проблеми на държавата... Що не покажете как шведи праят деца на 12 годишни деца... Разкажете нещо за ширещата се педофилия по норвешките маали...

12

Питащ

преди 3 години

Изобщо има ли нормални хора в Пеуник??

11

Илитерати журналисти

преди 3 години

Човек се принася в жертва, пренася се киселото зеле от мазето на балкона. За пореден път се убеждавам, че пишещите статии тук са еднокнижници.

10

Ельоменат

преди 3 години

Един бивш пиян и дрогиран министър уби детето си, но за него закони няма

9

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте ежедневни"страшни новини" които ще бъдат раздухвани удобно от мисирките и по тоя начин ще бъде направен опит за отклоняването вниманието на обществото от създалото се напрежение!Стари изпитани ченгесарски номера!

8

Старата школа

преди 3 години

Пренася се багаж, а жертвата се ПРИНАСЯ! Ама какво ли и аз се занимавам, Тулупа го е казал - "***".

7

ДДРОнег

преди 3 години

В нашата държава бащата няма почти никакви права !!!Този баща дори да се беше обърнал към нЕкои органи, резултатът щеше да е същия !!!Дори познавам семейство, което се разведе, майката беше освидетелствана , агресивна и въпреки това ѝ присъдиха детето?! Е, когато момчето стана на 12 г., детето поиска да живее с баща си ичак тогава съдът го присъди на правилния родител !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Ел//ка Константинова ги разреши тия секти навремето , без да му мисли.После започнаха да ги забраняват.Крайно време е да се актуализира законодателството, ама опозицията не се интересува. Гледа си в пъпа и заема парламентарно време с ялови вотове за недоверие.

5

Анонимен

преди 3 години

За съжаление насилие над деца винаги е имало и ще има,удобното в случая е,че някой(кой ли?)се опитва да измести горещият проблем в обществото,а именно оставката на крадливата клика!

4

:-)

преди 3 години

Интересно, че като стане въпрос за отмяна на ЗСУ и Стратегията за детето, медиите винаги раздухват подобни случаи.

3

Анонимен

преди 3 години

Милото каква вина има за болните мозъци на родителите си,дано му намерят приемно семейство,което да го обича и заличи спомените за насилие!

2

Българин

преди 3 години

До кога ще си затваряме очите и ще търпим "Свидетели на Йехова"? Секта забранена почти в цял свят, у нас не! Кой разреше съществуването и в България? Забрана-ако не, ние ще се заемем с тояги!

1

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега МВР да се задейства и да ги разбият тия секти. И със закон да се забранят.