19

Анонимен

преди 3 години

Какво по-силно оръжие да спечелиш хората от това в държавата са има колкото се моге повече пари.

18

Бойко

преди 3 години

ги размаза. Ако се бяха проточили още няколко часа преговорите в ЕС. Щеше да е на по-слаби позиции. Но явно просто човека има късмет. Е сега може вече да злобеят - то е само от завист. За последната година България се приближи още повече към ЕС, а ЕС доказа, че не е мъртъв и дори без Великобритания има кой да защитава прагматичния подход. Промяната не е спринт, а бягане на дълги разстояния и Борисов доказа, че се справя.

17

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка! Хайде сега да преброиме тролченцата!

16

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ще мине. Всичките им "коалиционни партньори" знаят, че това им е последния парламент и ще ситскат до последно.

15

жкъфлл

преди 3 години

абе за фигуранта не се пише , почва да става притеснително . да не е заминал за .москва отчет да дава ?!

14

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите не ходят ли на работа? Кой ги храни? Мама и тате сигурно...Тяхната мама е Партията.Техният татко е Божков-Радев.Кумува - Решетников. А на кум ,,вОда не се гази,, И те за храна не мислят. Белото като го има.

13

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Нали протестът беше планиран за 07.00 часа?Кво стана?......Божков не е превел пари :)))))))))))))))))))))))))))))))

12

До 10

преди 3 години

В чужбина ,, масово,, питат за България?Хохо хахаВ чужбина животът им е уреден и не знаят даже името на собственият си Премиер, за нас ще питат.А и нашите емигранти там нямат никакъв авторитет,защото се занимават основно с кражби и проституция.

11

Анонимен

преди 3 години

Статията е от 08,25 ч. ,,софийско,, време.И пише, че ,, вероятно,,ще има протест.Нали протестът беше планиран за 07.00 часа?Кво стана?

10

Анонимен

преди 3 години

Днешният вот на доверие за пореден път ще докаже, че както преди 9'ти, така и след 10'ти, червената русофилска Мафия няма ресурса да вземе властта без брацката военна помощ на Кремъл.Фигуранта колкото и да печели сърцата на наивниците правейки се най-праведния, непорочен и целомъдрени президент не може да скрие, че е кремълска марионетка и точно затова българите не могат да го понасят.Те не желаят да бъдат бъдат управлявани от азиатциЛегенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

9

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да почерпим Зайчарника на Радев пред Парламента с гла вода песента "Не палачи дете, Нинова шъ те утеши" !

8

Анонимен

преди 3 години

А тези които протестират в чужбина ,такава мечешка услуга направиха на мутрите и комунистите,но няма кой да се усети.Гражданите на Европейските страни вече масово питат,какво е това мутра и те ли държат възловата икономика на страната и черноморието???Защо такива мутри няма в Чехия,Унгария,Румъния,Полша.Кой ги създаде и защо?? Ха да ни е честит нов проблем.Честито мутри,Бойко е само капка в морето.

7

Иван

преди 3 години

До 8Протестиращите милеят за бъдещето, не за търбуха си. Ти удари ли вече една баница??

6

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите не ходят ли на работа? Кой ги храни? Мама и тате сигурно....

5

Анонимен

преди 3 години

До Камелия Цветанова. Ама как така ВЕРОЯТНО ще има протести,та той народа толкова е изтрещял,че уличното му присъствие е задължително,само че без позиция,без идеи и непознаване на овчаря. Ако стадото разбебе кой му е пастира,така ще се разбяга,че и паветата ще настръхнат.

4

Анонимен

преди 3 години

И са кво? Продължаваме с партизанска борба? Поне мандри бол, няма да гладуват другарите.

3

Изроди

преди 3 години

Съсипахте държавата и продължавате

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Да се закове с...талпи вратата на НС,ако вота не мине.Слугите на Тиквата нямат място в институцията -храм,която стана за...срам.

1

Кух профил

преди 3 години

От бутафорния вот ще оцелее, но от протестите, НЕ!