72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72А аз знам за група - Всички ние ще Омрем...

71

Кажете

преди 3 години

Кой ще пусне есенния грип.Да го обесим.

70

Бис

преди 3 години

Ами то и от никой грип не умират хора по тази тъпанарски логика. Вирусите нямат зъби и не ядат хора. Вие как си представяте умрелите от корона вируса хора - нахапани като от кучета и потънали в рани ???? ***! Вирусите предизвикват усложнения в най-уязвимите места на всеки човека - сърце, дробове и т.н. Който успее да се пребори, живее. Корона вирусът поразява повече от другите вируси. Това е.

69

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се спират коментарите под тия статистически данни.Наистина остава група , пишещи,че нЕма вирОс.

68

Анонимен

преди 3 години

От месец се продават тестове по20 лв, които си правиш сам.Може да установи вирусни антитела в 70%. Но почти не дава фалшиво положителни резултати.

67

Анонимен

преди 3 години

На теб колко време ти отнема да натиснеш пет пъти интервал, пет или десет минути?

66

Анонимен

преди 3 години

Толкова време ли ти трябваше да напишеш думата "мaлoyмен" без интервали и без да я заменят със ***.

65

Анонимен

преди 3 години

Да, има малко умрели, защото имахме КАРАНТИНА И МЕРКИ и се опазваме, абе вие наистина ли сте *** ло ум ни или се преструвате?

64

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да ги гледам, при чyмa, смъртоносна епидемия и война, червената графика отдавна трябва да е над другите, с много, а тя се върти заедно с тях.

63

Анонимен

преди 3 години

Естествено, по време на карантината има по-малко умрели, няма толкова катастрофи, трудови инциденти, злополуки и тн. Голяма мистерия

62

До 63

преди 3 години

Хайде сега разгледай все пак графиките! Колко по-малко умират през януари 2020 преди епидемията, защо през април, май и юни разликата е вече незначителна и защо сега в края на юни и началото на юли през 2020 умират повече хора от 2019?

61

Анонимен

преди 3 години

Мерките на правителството на Бойко Борисов са като "след дъжд качулка", "преди дъжд качулка" и щраусоподобно бездействие поради некадърност и мутризация.

60

Анонимен

преди 3 години

В сайта на НСИ в секцията за COVID-19 вижте "Умиpания в България по седмици". Там са наложили една върху друга съответните графики на смъртността през първите 27 седмици на 2019 и 2020. Ха познайте, с 5 изключения през годината на ужасяващата пандемия умиpaт... ...по-малко хора.

59

Анонимен

преди 3 години

Как ще премине болестта, когато след три месеца може пак да се заразиш? Така ли ще си я караме, по два пъти годишно, вместо грип - двустранна пневмония

58

Реалист

преди 3 години

При над 100 заразени на ден, цял живот ще трябва да ходим с маски. Не е трудно да стигнем до под 20-30 нови случая на денонощие. Просто трябва малко здрав разум и правителство, което да знае какво да прави, на първо място да не допуска внос на вируса от чужбина. В България вируса си идва без никакъв контрол от чужбина от началото на епидемията. Гърците спасяват туристически сезон с разумни мерки, а правителството на Бойко Борисов го проваля, махайки всякакви мерки.

57

Lan

преди 3 години

59, всъщност най-доброто за България са около 300 случая на ден, толкова може да поеме здравната ни система...Така имаме шанс за няколко години да премине болестта. А иначе в човешки план и един болен, и една смърт е трагедия...

56

Анонимен

преди 3 години

Засега се задържахме на около 1400-1500 нови случая за седмица. Дано не тръгнем още нагоре, че то и сега е доста лошо.

55

Анонимен

преди 3 години

56,земята е кръгла, но вирусът е печеливш бизнес. Никой не ти забранява да вярваш.

54

До 49

преди 3 години

Защо пишеш за себе си? Колко време след теста излизат резултатите? Ако си направиш теста в понеделник, кога ще стане ясно дали да те включат в статистиката или не?

53

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви кара да вярвате. Вярвайте си, че вируса го няма, че земята е плоска и т.н.