46

обективен

преди 3 години

Времето на Хунтата и дон Барба Ганьос изтича.Въпрос на време е тези престъпници да си получат заслуженото , а всичко откраднато от тях да се конфискува.

45

Анонимен

преди 3 години

Мислят за след оставката...Рибата още в морето, те тигана подгряват!Скъпи сънародници и още роби на комунизма, направете първа стъпка - оставка и след това мислете! Който мисли, че оставката е вече решена, да ходи още веднъж за IQ коефициент!Всеки който има сносен, не извинете снасящ пост няма да го даде без борба - помислете сами!

44

Програмист

преди 3 години

Тия що не вземат да почнат някаква почтена работа?

43

Анонимен

преди 3 години

Нощното шкафче ще бъде заменено от няколко скрина.

42

Анонимен

преди 3 години

Божков слабо плаща или организаторите много крадат. Няма как пет файтона ,заблудени и платени да свалят законно избрано правителство. Има вече сведения ,че на калпак дават по 100 лева а ако си и с дете 150.

41

Анонимен

преди 3 години

Никаква оставка.Имаме законно избрано правителство от суверена.Другарите ще трябва да почакат до март догодина.И ,ако не дай боже спечелят ,отиде коня у ряката. Пак купони за хляб и бензин, заплата от пет долара и отново в изходно положение.

40

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите знаят какви искат, *** са на друго място.Управляващите и всички около тях знаят какво ги чака .Инатят се като магаре на лед . Народа е на площада ,а не по кабинетите

39

Анонимен

преди 3 години

Радев - фигурант, Нинова - г-жа Лъжа ... всичко това казано от крадливата лоена топка от Банкя и повтаряно до износване от форумните му ***.Ама не ви ли е срам да повтаряте глупостите на един от най-уродливите и прости крадци захапали премиерското място някога?

38

Lili

преди 3 години

Слепи ли сте ,че протеста е организиран от комунистите , които нямат търпение да лапнат милярдите от европейския съюз. Отдавна чакат за кокъла :))

37

Анонимен

преди 3 години

Над конституцията има един - народа. По конституция това, по конституция онова, законите и конституцията са създадени да служат на хората - не обратното. Щом главният прокурор е мафиот и няма разделение на властите (както и м-у другото е записано в конституцията) има нарушение и хората с право изразяват недоволство

36

Vip

преди 3 години

За двама от отровното трио е сигурно, че не са там безкористно единия борец срещу корупцията адвоката си събира клиенти, за Бабикян отдавна се знае, че се занимава с дейности за манипулация на общественото мнение в посока който плати - Борисов спомена, че му е поискал 8 милиона за да го направи министър председател навремето когато е бил кмет.. Едно е сигурно младите и наивните, които са на протеста и са там безплатно ще помогнат на тези да направят пачки на техен гръб.

35

Фигурант Радев

преди 3 години

Къде се скри Метежникът-Фигурант Радев - май вече го е страх да излезе на протест със стиснато юмруче, за да не го освиркат !

34

Бойкиков

преди 3 години

Вчера аверчето адвокати Хаджигенов гледаше като ..наакан? Направих му забележка- по- усмихнато,по- ведро да го дава..ето идва вече края на протестите:)( Август младите тръгват на море,старите на планина и по вилите на хлад....

33

СТОП ПРОТЕСТ

преди 3 години

Няма да има оставкиЩе има избори след мандата на парламентаСТОП НА УЛИЧНИЯ ДИКТАТ

32

Анонимен

преди 3 години

Радев болен ли е вече?Къде ли ще се лекува?Понеже като се напълни Военна болница и свършат леглата, трябва да си ходи в Димитровград.

31

Анонимен

преди 3 години

Те ако мислеха, щяха да работят, а не да скитосват по площада и да разнасят зарази.Доста безотговорно.Няма как да им се вярва.

30

Анонимен

преди 3 години

Доста е стихнал.Просто си тлее.

29

Прочетох

преди 3 години

Диференциали и се успокоих, че този път политолозите говорят верни работи.

28

Анонимен

преди 3 години

Най просто като се замисли човек е че изборите са скоро и е безсмислена Оставката към днешна дата, но оставката по точно не избирането може да стане на изборите. А оставката на Гешев могат да я изискват от ВСС

27

Анонимен

преди 3 години

Туриста още ли проси в брюксел