10

Анонимен

преди 3 години

Вчера летях от Варна за Хамбург с (Уизаир). Повечето от препечените граждани не си носиха маските в летището или си ги носеха с носа навън. Някой служители на летището бяха също без маски. Някои препечени си свалиха маските и в самолета въпреки моногократните забележки на стюардесите. Ама като кацнахме в Германия всички до един си сложиха маските като трябва. Ето за това в България се увеличават болните защото никой не спазва правилата.Принципа на българиана е ТО И ТАКА МОЖЕ.

9

Анонимен

преди 3 години

Тогава що го казвате бре човек като не знае не говори

8

Защо бе

преди 3 години

Защо знаете толкова малко бе?При 15 милиона заразени при 7 месеца следенеНякой да не ви крие даннитеИли ви мързи да работитеИли сте полуидиотиНяма друго обяснение

7

Бааахти доктора!

преди 3 години

Какъв ръст бе, колега?Само в училището на щерка ми имаше поече доказано заразени от грип тая зима, отколкото от коронавируса до момента в цялата държава.

6

Анонимен

преди 3 години

Не е зле това докторе да прочете нещо за великия Парацелз. Може да му светне нещо по въпроса за вирусите и болестите!

5

Блюм

преди 3 години

Не ни интересува мнението на този д-р. Ако нищо не беше казал, щеше да е по-добре, вместо да повтаря заучени фрази от репертоара на мошениците от СЗО.

4

Рамщайн

преди 3 години

Ще се радвам ако в България Коронавируса избие всички социалисти и социалниГрупи !

3

Genom

преди 3 години

До Анoнимен Геномите са свалени, общодостъпни са. Но нема желаЮщи за учени - с бухалка и наркотици се пИчелело повече, не се учело, А МОЖЕЛО И ПРЕМИЕР ДА СТАНЕШ!!!

2

61065

преди 3 години

Борис Джонсън го излекуваха с кислородна терапия. Кирил Домусчиев го излекуваха с хлороквин и беше дал на Ахмед Адемов от по-щадящия вид на лекарството. Това са факти, които не бива да забравяяме.Явно човечеството е напреднало в лумпенизирането и покварата, да злоупотребява с отчаянието на болни и беззащитни хора.

1

Анонимен

преди 3 години

Мда,и вирусите на Спина още не са ги разгадали и ваксина нема.