117

Мутри вън

преди 3 години

Минчо вътре

116

Баба Цола:

преди 3 години

Кога ще обираме мандри?

115

Анонимен

преди 3 години

Това ли е оня,,Минчо,57годишен ерген,,,който пишеше редовно коментари в сайта на днес

114

Да се засили охраната на църквите!...По стара традиция "революционерите" се оглеждат да взривят пак някоя..;)))

113

към 136

преди 3 години

Чичо Минчо не е терорист! И хулиганИН не е! Той е обикновен развълнуван човечец! Повлиян от еуфорията на тълпата иска да даде свое приносТ!А ти гуспудинчо, даде ли своя принос?!Не си!?И аз тъй!

112

към 138 - Не е!

преди 3 години

Синът на Мирчо Спасов е в Южна Африка. При Галеви Бръдърз....

111

Чичо Мунчо!

преди 3 години

Чичо Минчо, прай ривулуцийка Шъ изметевсичко! Тия да се махат, да дойде убавия Чичо Минчо! (някой да го помни - Пълно безличие, еманация на посредствеността!)А сега - Да палим да трошим! Да спираме метра и влакове!Чичо Минчо, действа!А ти гуспудинчо - кво напрай?!... Кво пожертва?! Нищо!... само отделяш аерозоли!И аз тъй!

110

Мижитурката

преди 3 години

Ще има ли достойнство Минчо да си признае и да си понесе наказанийцето. Или ще се държи като мижитурчица! Ще почне да се отрича, да казва "Докажете!"Ей за това го обичам това племенце проклетичко!

109

Анонимен

преди 3 години

Бай Минчо се опраи за 800 дни, иска пак.

108

Скитник

преди 3 години

Едно от НОВИТЕ лица, бившият депутат!

107

Ели

преди 3 години

Аз продължавам да планирам да се върна. Винаги сме имали предатели и хора, които да ти забият нож в гърба ..., това е вид демокрация :). Очевидно е, че повечето хора са адекватни.

106

До е жалко

преди 3 години

И аз се отказах щом видях протестите. Сигурно ще поискам и да ми се премахне българското гражданство. Не искам да ме асоциират с такива , каквито видях на протестите. 90% са някакви неизкъпани и облечени в дрипи. Не, благодаря.

105

е жалко

преди 3 години

точно държавата вървеше добре въпреки пандемиятамислех да се връщам от странство вече 20 години да си преместя бизнеса и парите в БГ, но като гледам платените протеси се отказвамще изчакам изборите ако дойдат пак червените парцали мисля да си върна и БГ паспорта вече

104

комунисти

преди 3 години

освен да правят диверсии и да свалят законна власт друго не умеят да правят нещо градивно и добросега остава да взривят пак някоя църква няма да се учудя

103

Анонимен

преди 3 години

Долу шайката!Оставка на мошениците!

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125На баба ти хвърчилото. Колко дъски ти тропат?

101

Анонимен

преди 3 години

Минчо Спасов е герой!А вие сте платени от хунтата!Долу мафията!

100

Милчо

преди 3 години

А си работя, не ме мързи. *** други много ги мързи. Сички искат да лежат на дивана -ми лежи си, като ти харесва. Но таван трябва да има, или да вкарат по-високи данъци. Зимаш нповече-плащаш повече.

99

Анонимен

преди 3 години

Долу мафията! Съд за ченгетата-башибозук на мафията!

98

Хмм

преди 3 години

Милчо, не се натоварвай да мислиш толко приятелю. Ходи си ме:сти масивите да ти е спокойно на душата. Па ги остави останалите да се оправят как могат. Даже имам и по-добра идея от твоята. Нека ако едно ИТ взима 4 хилядарки да отделя 2 за тебе без да работиш. Така всички ще са доволни. Хем програмиста официално ще взима 4К хем ти без да работиш ще получаваш 2.