280

Alex2

преди 3 години

Явно управляващите си правят тънката сметка на работещите хора да им писне и да се саморазправят с безделницити и контракта да остане у тях а не в нежната полиция дето я хранят работещите!

279

Alex2

преди 3 години

Бе тия луд ите дето плачат за полицейски бой докога ще разиграват Държавата и работещите хора само те ли имат права господа управляващи!

278

Ъртамуню

преди 3 години

Оставка да подаде главния виновен Радев за погазване на конституцията и за защита на мафията. И за разделяне и настройване на една малка част от хора срещу останалите с цел лична политическа и комерсиална облага

277

Атанас Велмазов

преди 3 години

Този е най-жалкия и срамен ''протест'' в историята на клета майка България ! 15 платеняги на кръст, още десетима пияни, безработни ту.лу.па предвождани от бащата на фалшивите новини Бабикяна ! Това е толкова дълбоко дъно, че и най-големите анти-гербери започнаха да симпатизират на Бойко Борисов след жалката гледка на псевдо протеста......

276

До Аз съм за

преди 3 години

Ми щото не можете да се съберете един файтон хора,от София-та събирате отрепките от прованса да дойдат да прУтИстирЪт.Което говори и за фалшификация яка на изборите.Анадънму,гьотферен помашки?

275

Аз съм за

преди 3 години

ОСТАВКА на президента. Защо няма такъв протест?

274

LosHo

преди 3 години

Всички ***, които срещу 3040 евро подкуп от Божков( Черепа), "протестират", за да предадат държавата си на разбойници, заслужават бесилото! Не симпатизирам на Борисов, но никога няма продам родината си ! Срамувам се от всички тези бедни душици на "протестите"

273

Един

преди 3 години

Хора без работа, но нахранени има пари! Хора без ясна цел, ауууу-бауууу и толкова!

272

Анонимен

преди 3 години

Днес на протеста излязоха дребните комарджии, утре очакваме и дребните наркомани.

271

Анонимен

преди 3 години

Помош може само да осигури Русия,САЩ гледат цирка на глупаците какво се случва и се смеят на решенията на БГ.Историята го казала Русия.

270

пияница мистик

преди 3 години

Оф, нещо ми дотъпяхте бе, дрогаре. Да не се изморихте и да легнахте, че ми е скучно. Искам пяна по устата, псувни, обещания за разстреляни, бесилки, Белене и Народен съд :)))

269

Иван Иванов

преди 3 години

Аз няма да пиша за и против протестите. Дойдох само, за да видя колко плюсове и минуси ще събере този коментар. Хайде да видим!

268

До 322

преди 3 години

Моите поздравления за оригиналният пост ! Перфектно !!!

267

баба мара

преди 3 години

ИМА ЛИ ОЩЕ СУДЖУЦИ И РАЗБОНИЦИ В ТАЯ ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА

266

Анонимен

преди 3 години

КЪМ 323: И ОЩЕ НЕЩО ОСОБЕНО ВАЖНО - ВРАГОВЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО В ЕВРОПА/Европа е най-християнският континент/ЦЕЛЯТ ДА УНИЩОЖАТ ХРИСТИЯНСТВОТО,КАТО ЗАПОЧНАТ ОТ НАС-ЛЕСНИ ИМ СЕ ВИЖДАМЕ,ЗАЩОТО СМЕ МАЛЪК НАРОД И ДЪРЖАВА,КАКТО И ТЪРПЕЛИВИ НА ВЕКОВНИ МЮСЮЛМАНСКИ РОБСТВА/и не само/,А И МНОГО МИЗЕРИЯ НИ ОРГАНИЗИРАХА/и сред етносите/!ТА ЗАЕДНО С НАШИ БОГОБОРЦИ/атеисти,сектанти/СТАВА ПОРЯДЪЧНО"ЛЕСНО"ДА НИ ДОВЪРШАТ!РАЗБИРА СЕ,ОТНОВО ПОДЦЕНЯВАТ НАМЕСАТА БОЖИЯ,А ТЯ ЩЕ Е ФАТАЛНА ЗА ТЯХ-НЕ ЗА НАС,СТРАДАЛЦИТЕ!!!

265

пияница мистик

преди 3 години

....а протестиращите нямат мозък да измислят: - "Няма леви, няма десни, всички сме ви бесни". Евала на Черепа, има акъл на манипулатор

264

пияница мистик

преди 3 години

До 324"Никой вече не скандира "оставка" а Гощавка!"===Ха-ха-ха :-D И не само. "Умните" ултарси, дето се били върнали уж от чужбина да протестират, а пият яко патрончета с алкохол, платен от Черепа, не можаха да си измислят и един собствен слоган на метежа. Взеха го наготово от СРС-тата на Черепа, които всички видяхме. Та все пак този престъпник допринесе с нещо - разбрахме, че паляч0тo на Дондуков му е Фигурант и марионетка, а протестиращите нямат мозък да измислят:

263

Анонимен

преди 3 години

До 325Няма да раздават милиарди, а пити кашкавал.

262

Анонимен

преди 3 години

Дано утре докарат някое и друго барбекю пред троянския кон...тогава и аз може да отида.

261

Анонимен

преди 3 години

Милярдите по коя тв ще ги раздават утре? Някой знае ли?