17

Анонимен

преди 3 години

Последно съм бил на море 84-та година, като 6-годишен. Почивката на планина БЕШЕ нещо невероятно, но в последните години стана модерно да се ходи и там. Хеле пък тази година, всичко живо се засилило нагоре. Хората си мислят, че е по-безопасно, но като гледам какви тълпи са плъзнали по Рила, Пирин и Стара планина откакто се стопи снега, тази година няма да ходя... Търсете по-безлюдни места, планините тази година няма да са такива. Където и да сте, винаги има какво да се види и прави.

16

Щирлиц

преди 3 години

Почивката предполага спокойствие,и уединение.Доколкото е възможно.Наличието на цял взвод шумни и подпийнали,е точно обратното на онова,което представлява една почивка.Всякакви подмятания за пенсионери и пр. глу.пости,са опит да се прикрие изкривено разбиране за това,що е то почивка.

15

Анонимен

преди 3 години

Толбухин???

14

до 13

преди 3 години

Какво уникално можеш да преживееш в пуста гора??Аз пък на морето имам уникални преживявания! С момиче на пясъка след 12 вечерта, на лунна светлина и лек бриз,....това в балкана няма как да стане! Отделно купони, запознанства, цяла вечер сме на плажа до сутринта! Явно си пенсионер и гледаш от твоята камбанария! Зимата ходим на балкан, лятото на море, другия месец сне на Гърция, там пък е мега уникално!

13

До 11

преди 3 години

Съжалявам те готин. Най -- уникалните преживявания съм ги имал точно по балканите. Но пък ако за теб само пиенето ти е интересно.... No comment

12

Анонимен

преди 3 години

Абе плащат ли ви на десетината тука дето само плюете нашето и рекламирате гръцкото. Няма друго обяснение. Българската природа е уникална и сравнение няма. Гръцката брегова ивица е огромна и наистина имо прекрасни места особено по островите , но и Бали и Азорите и Карибите и..много още са прекрасни. Та каква е тая пропагандна реклама за съседите дето е заляла тука

11

Е не

преди 3 години

Леко тъпо е да се навреш лятото в някоя къща в някое пусто място та дори и Балкан да е!Трябва да сте поне 10 човека за да е забавно и пак не е толкова, трябва цял ден да пиеш, друго няма какво да се прави! Собствен опит!За пенсионери става!

10

Анонимен

преди 3 години

Балкана си е балкан, но нищо не може да замени морето, мидите, цацата и знойните тела по плажа!

9

Диагноза

преди 3 години

Тука коментират хора със сериозни отклонения. Когато отидеш да почиваш избираш да е хубаво и качествено . Българските планини са точно това. И винаги досега съм имал само 5 звездни впечатления от предлаганите ми услуги.

8

Анонимен

преди 3 години

Преди да почивате в къща за гости проверете дали е построена с европари защото тези къщи са все на свои партиини хора.А това е все едно да почивате в мутрохотел на бетономорието.

7

Анонимен

преди 3 години

А те щото "къщите за гости" в балкана не са мутренски. Колко мутрополитици хванаха с европейски пари за къщи за гости. Все що е хотел е мутра в нашата измъчена родина. Ако не си с мародерите в МС никой няма да ти даде да строиш хотели

6

Анонимен

преди 3 години

Най вече от Толбухин

5

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с това клише - "Там е 10-20 пъти по-хубаво".Знам почивни места в Балкана,в цяла Гърция няма да намерите такива! Нека се хвалят с морето си,като нашата природа нямат,няма и да имат!

4

Анонимен

преди 3 години

По българското море цените са като миналогодишните, така че да не реват много, не знам как привличат туристите, мен никой не ме привлече поне в нета, където гледам обявите... ами па свалете ги малко тия цени, ако не нека ви седят празни и хотелите, и колибите!

3

"

преди 3 години

От по-големите градове Варна, Русе, Велико Търново, Бургас, Толбухин. !!!???

2

Код Кафяво

преди 3 години

"Няма ДИВОТИИ", няма заустване на 100 метра навътре и да плуваме в акута!С една порция гладен човек се наяжда!Няма БЕТОН и ПОДПОРНИ СТЕНИ - ХОТЕЛИ!

1

Анонимен

преди 3 години

Учете се, хотелиери, евтиното си е евтино:"Условията са да не кажа 10, 20 пъти по-добри от българските. Повечето са хора като нас със семейство, 10 или 11 часа вече утихва - няма шумни компании, няма дивотии. Почивката е пълноценна. На ден с кемпера за петимата е около 50 евро. В България е по-евтино"