9

Сандо

преди 3 години

и аз пия много оцет ... ама с чесън и много шкембе към него !помага страхотно! фигурата ми е божествена ! ... като на буда!

8

Bergen

преди 3 години

Стига сте се вързвали на такива глупости. Външността е най-последното нещо от коетотрябва да се интересуваш. Ако вярвате, че Кортнито пие ябълков оцет сте бетер ***.

7

май гроздето кисело

преди 3 години

Хейтърчета, пожелавам и вашите жени на 41 г след 3 деца да са в същата форма, Оф извинете, забравих, че на тях и по едно не им се ражда, пък аз бълнувам за 3 хахахаха

6

az

преди 3 години

Фотошоп и е режима. Какъв да е. Пак да се радва, щото идва време и фотошопа вече не им помага.

5

Анонимен

преди 3 години

Това с ябълковия оцет е изследване от 1997-***. А преди това има изследване за ябълки от 1963-та. Това ако е новина - едното на четвърт век, другото на половин век - здраве да е.И на всичкото отгоре, поне отворете прочетете изследването. Че групата с ябълков оцет губила средно по кило и половина на седмица, докато контролната група губела по кило и триста на седмица. Разликата е от порядъка на 15%. Тоест, ако дебелееш или не губиш килограми, то ползата е близка до нулева.

4

Анонимен

преди 3 години

*** обувките -- Малкия Мук ...

3

Анонимен

преди 3 години

Българската аудитория не я интересува това което сте публикували.

2

Оцетник

преди 3 години

Стегнато, стегнато, ама cмърди на вкиснато.

1

Анонимен

преди 3 години

Тези пи кливи дописки за "звездите" трябва да имат харесвам-нехаресвам бутонче. Като съберете няколкостотин "палци долу", дано се сетите, че никой никога не се е интересувал от порки кардашян в България. Нито от гая цербер, нито от фифи малдифи или каквито още "звезди" имате да ни представяте с жалките им напъни да бъдат интересни.