68

Анонимен

преди 3 години

Шсе оправят те, нали са от едно котило, правят, струват, въртят, сучат, все Русия им виновна.Накрая шсв прегърнат, разцелуват и натаковат както си му е реда.Симпатяги, само цирк за пред публиката.

67

Гражданин

преди 3 години

Тук в коментарите много мирише на анти Европа, което е противно! Някои малки тролчета не знаят какво е Радев, путиниста, не знаят какво е Русия и съветска власт. Европа ни даде за двайсет години шанс и място в цивилизацията. Това ли искате да загърбим, щото били корумпирани? В Русия колупцията е космическа, иначе защо ще живеят мизерно при тези богатства. Ама вие си знаете едно: "Долу Тиквата!"

66

Анонимен

преди 3 години

Този съюз е като орел, рак и щука. Различни езици, интереси и дори култури. Няма и общ икономически интерес.

65

Само Боко,

преди 3 години

Ще ги оправи със 200 тоя ***!Той е последната надежда за единството на съюза!Трабва само едно Парлеву франсе пред торта Сахер и всичко е точно!

64

Анонимен

преди 3 години

До русофилски ибри*чияСлед два месеца ходене по работа и почивки влизам тук и гледам изпълняваш 16 часовия работен ден. Важното е да знаеш къде ти е мястото. Коментарите ти показват, че не само си нямаш идея за какво говориш, но и си безсилен.Все така!

63

Югозападен

преди 3 години

Сбиха ли се?

62

Добре че

преди 3 години

Е бил скакалеца Макрон, че ако беше Бойко с мощната ипонска десница, щеше да разцепи масата, част от която щеше да хвръкне в окото на Меркел, и да прекара десет години в немски затвор, като се спаси от нашенския.

61

Анонимен

преди 3 години

Христов, ти изключително смрадлива ***...

60

Комита

преди 3 години

Ке се истепат за наденицата

59

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/62прав си, но холандия плаща... а който плаща, той поръчва музиката.Проблемът е, че целият ес са лицемери.

58

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/58то па немското качество е едно... та организациите в бенелюкс купуват испански продукти пред немски....

57

Анонимен

преди 3 години

Тоя клоун на Ротшилд не може да стъпи на малкия пръст на Курц.

56

Анонимен

преди 3 години

Курц е велик за разлика от бабо...еца. и прав да не слуша некрофили.

55

Анонимен

преди 3 години

Рюте е нагъл. Холандия с БВ фирмите с офшорен режим и финансови и данъчни измами не е редно да чете морал- отделно наркотиците и проституцията с невиждани мащаби...

54

Анонимен

преди 3 години

На тъмния банкянски субект и цент не давайте - краде и върти далавери, после плаща на полицията да бие гражданите. В България няма европейски ценности, освен тези у чекмеджето на банкянския ше бек.

53

ПроСоТо

преди 3 години

софра голяма,секи дошъл с лъжицата си....Иначе Макрон нема защо да се сърди на Курц..Наистина понякога е много по-полезно да поговориш по телефона за ИСТИНСКИТЕ проблеми,вместо да слушаш празни приказки..А щом Курц е там,значи го интересува..Не знам,но предполагам че вече е изложил ясно и сбито становището на Австрия и "приказките като на пазара" не са му интересни......иначе /46/,който написа:-"В текста на статията информация няма освен интрига" е напълно прав!

52

Истината

преди 3 години

До Анонимен 57Къде пък видя тия работи? Русия е 150 милиона население (колкото Нигерия). И брутния и вътвешен продукт (който се дължи предимно на помпане на нефт и газ) е някъде между Испания и Дания.

51

Анонимен

преди 3 години

А на Испания проблема е че са некадърни и мързеливи едновременно.Немците са се видяли в чудо с военотранспортните самолети А400М сглобявани в Испания инотказват да ги приемат на въоръжение пълни с дефекти и проблеми.

50

Анонимен

преди 3 години

Целият проблем на Франция е че искат да си хранят мигрантите които са приютили а те вече са към 15-20 милиона.Но никой не смее да го каже това за да не го обвинят в расизъм.На Италия проблемите са че мафията иска някой да им плаща.

49

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/30Прав си, но от друга страна, ако върши важна за Родината си работа вместо да слуша празни приказки за ценностите го разбирам, а след три дни жертва на брюкселска логорея - и одобрявам.