9

Мими

преди 3 години

Не си разменят маските.Вируса залепва по праховите частици и така по-лесно се разпространява на ро-големи разстояния.Това един немски вирусолог го каза още в началото на пандемията.

8

Анонимен

преди 3 години

Точно в този завод , заради естеството на работата са с маски, ама явно не си ги надписват и в резултат си ги менкат и се заразяват.

7

Сезонна вирусология

преди 3 години

Тия не са ли област Габрово..... На сайта на РЗИ - то нещо не е така ?!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

В световен мащаб заверата с този вирус е огромна.Гони се целта за конторол над масите.СЗО организация е главният поддрържник на тази завера!

5

Анонимен

преди 3 години

Да измират , тъкмо ще има работни места за нас безработните.

4

Анонимен

преди 3 години

Средната вузраст на починалите от вируса в България е около 67 години, ако не е паднала в последните дни. Вчера 56 годишна жена, днес 54 годишен мъж....Странно е защо статистиката в България е толкова постна. Няма статистика за предишните дни, няма статистика по възраст на починалите. На основната страница на сайта няма и брой новозаразени за предишния ден.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонименсложих ви минус, защото човек може да се разболее отвсякъде - едва ли работодател ще го направи нарочноа и каква е гаранцията, че няма да се разболеете на пазара или пред блока

2

Абе

преди 3 години

тези хора по заводите са го ударили на живот - то дискотеки, то ресторанти, то фризьори то ходене по паркове и градинки - масово се изпоразболяха.

1

Анонимен

преди 3 години

Леле мале,тия както ползват наемни работници от Габрово,Ловеч,Велико Търново и незнам още от къде,представям си какъв развъдник ще стане!