53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Фармацевтични фирми минават през един от най - строгият контрол""Аз ти казвам, че не разговаряш с юноша!"Ха ха! Допий си млекцето и чети: "Контрола" е различно нещо от маркетинга, продажбите и картелите.

52

Анонимен

преди 3 години

След като я откраднаха....

51

До 57:

преди 3 години

Първо научи елементарната граматика, а след това ни занимавай с химичните си измислици !

50

Анонимен

преди 3 години

"Русия няма частни - имам предвид такива които разработват оригинални продукти - ЗАЩО?"ЗАЩОТО НЕ ПУСКАТ АПТЕЧНАТА МАФИЯ НА ДЪРЖАВНО НИВО.Аз ти казвам, че не разговаряш с юноша! Мафията там е срастанала с властта и по - мафия няма как да стане. Фармацевтични фирми минават през един от най - строгият контрол и без държавна намеса няма как да стане това. Но ти си пей....

49

Дан сан

преди 3 години

Новата Волга също се пуска в производство,хахаха

48

Анонимен

преди 3 години

Къф аспирин и Байерн бе .Аспирин синтезира в първи курс на упражненията всеки студент по химия.Аспирина е елементарен.

47

Анонимен

преди 3 години

Сега като пуснат ваксината в производство - напредналия фармацевтичен запад направо ще отрови от бързане да изкарат нещо подобно!

46

пиян русофил

преди 3 години

Ваксината да се тества на фигуранта Радев преди да се включи в състава с химични оръжия на Българската армия.

45

Добър въпрос!

преди 3 години

До Анонимен"Русия няма частни - имам предвид такива които разработват оригинални продукти - ЗАЩО?"ЗАЩОТО НЕ ПУСКАТ АПТЕЧНАТА МАФИЯ НА ДЪРЖАВНО НИВО.Същотот като с нефто-преработването.Тука като има частни фирми да разработват, зер лекарствата са безплатни ? или поне на позволими цени?Аптеките са законните наркопласьори в наше време!

44

безаналогов русофил

преди 3 години

Ваксината е успешна. Измрели са всички вируси барабар с пациентите.

43

Браво!

преди 3 години

Съдейки по жалното *** на английските знахари, рашките са ги отцепили!Спомнятете ли си преди ден какво пишеха? - руски хакери били им откраднали ваксината!Хаха!Къде са техните резултати - трябваше да са излезли преди руските ако имаше нещо вярно!

42

Анонимен

преди 3 години

Аз те питам, защо не го правят фармацевтични фирми, а военни?

41

Анонимен

преди 3 години

Реално големи фармацефтични фирми в Русия няма частни - имам предвид такива които разработват оригинални продукти - ЗАЩО?Биби не ми ги разправяй тия на мен. Защо трябва да се занимават ЧАСТНИ "големи фармацевтични фирми". ЗА ТОВА ИМА ДЪРЖАВНИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ А НЕ ВОЕННИ. ЯВНО НА РУСШНЯКА ГЕРМАНЕЦА МУ Е ВРЪКНАЛ ДО ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО ПРЕЗ ВСВ!

40

Анонимен

преди 3 години

Отидоха в Италия и руските *** опищяха света какво са направили.После се оказа че нищо и половина.Сега с ваксината.По-добре по-малко хвалби и повече резултати, другари путиновци.

39

Анонимен

преди 3 години

Дано ама на дали. Поредната лъжа на рашистан

38

Анонимен

преди 3 години

Всякаква информация идваща от расия е ненадежна

37

допълнение

преди 3 години

И от американската ваксина и от руската са отчетени добри резулати.Инересно е,че и двете се прилагат двукратно!Каквато и да е ваксината ще е добре дошла!

36

До 40:

преди 3 години

Защо ли си мислиш, че някой те брои за жив?Русия ако създаде работеща ваксина ще бъде първо за руснаците.След това ако искат да печелят пари ще продават в Южна Америка, Африка и Индия където има над 1 милиард човека, а това са най-засегнатите райони.Никой няма да се занимава с теб и да те моли.

35

Анонимен

преди 3 години

Рашистите се готвят да я експериментират върху населението си

34

до 1

преди 3 години

Резултатите за ваксината на Moderna Therapeutics са публикувани в New England Journal of Medicine в статия от 14.7.2020.